baba sampon

Koszmó nagyobb gyerekeknél - Mit tehetsz, ha felbukkant?

2024. 01. 04. 14:19:56

A koszmó nagyobb gyerekeknél, óvodás vagy serdülőkorban is felbukkanhat. Van megoldás a hámló fejbőrre: használj HerbArting koszmó elleni sampont heti 2-3-szor.

Koszmó nagyobb gyerekeknél - Mit tehetsz, ha felbukkant?

Koszmó elleni kisokos – szuper tipp a koszmó kezelésére

2023. 02. 14. 09:32:42

A koszmó a legtöbb baba fejbőrén megjelenik 2-6 hónapos korára. Általános és nem fertőző jelenségről van szó, mégis nagyon sok szülőre ráhozza a frászt. Pánikba esni azonban nem kell, a koszmó ellen ma már könnyű felvenni a harcot. Kicsit makacskodnak ezek a sárgás bőrdarabkák, de ha látják a határozott szándékunkat, akkor eltűnnek.

Alapvetően a kisbabákat érintő bőrelváltozás ez, de időnként előfordul, hogy felnőtt korra is megmarad vagy előbukkan. A most következő tanácsainkat akkor is érdemes betartanod, ha már elmúltál 6 hónapos. ;)

A babasampon állatian jó kozmetikum, állati eredetű összetevők nélkül

2022. 01. 19. 11:00:00

Babasampon nélkül nem élet a babás élet. Na, de azért az kicsit sem mindegy, hogy melyik az a készítmény, ami a legtöbbet adja. Ugyanis ennél kevesebbet nem érdemel sem a gyermeked, se Te magad. Lévén az optimális ápolás áldásos következménye a nyugalom, a béke és a kiegyensúlyozottság. Olyan értékek ezek, amik kicsi és nagy korban egyaránt aranyat érnek.

Az ideális baba sampon nemcsak vágyálom

2021. 11. 09. 11:00:00

Az a baba sampon, ami kíméletesen tisztít, és nem okoz fizikai kellemetlenségeket, nem pusztán délibáb, amire jó rágondolni, ám ami valójában elérhetetlen. Éppen ellenkezőleg. A gondoskodás magas fokát könnyedén az életetek részévé teheted.

Sok múlik a baba sampon kiválasztásán

2021. 06. 07. 12:00:00

Aki emlékszik arra, hogy milyen volt, amikor kisgyermekként a haját mosták, az tudja, hogy a megfelelő baba sampon igencsak megkönnyíti az életet. Ugyanis, ha csípi a szemet, abból csak sírás és rossz élmény lesz. Szerencsére mára már olyan termékek is a babák és a szülők rendelkezésére állnak, amelyek biztonságosak.

A babafürdető minimum három az egyben megoldás

2021. 03. 17. 11:00:00

A babafürdető háromszorosan jó szolgálatot tehet a család életében. Igen, szándékosan hangsúlyozzuk ki, hogy a család egészének mindennapjaiban. Ugyanis ez az egyik olyan termék, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt csak adhat. Bársonyos, illatos, kellemes ápolást.

A babasampon a természet erejével tisztít

2021. 02. 01. 11:00:00

A természetes anyagokat tartalmazó babasampon az ápolás, gondoskodás legjobb, legkíméletesebb módját kínálja. A tartósító- és vegyszerektől, színezékektől és egyéb mesterséges eredetű kemikáliáktól mentes termék kizárólag olyan összetevőkkel büszkélkedik, amelyek természetes formájukban az élővilág részét képezik. A babák bőre általában kifejezetten érzékeny.

A bőrbarát baba sampon nemcsak a tisztításban, az ápolásban is verhetetlen

2021. 01. 01. 11:00:00

A természetes baba sampon legnagyobb előnye, hogy kíméletesen tisztít és ápol. Nem csíp, nem kelt kellemetlen érzéseket a kicsiben, ezáltal az alkalmazása baba- és mamabarát.

A Kismamablog-HerbArting terméktesztelés eredménye

2017. 04. 21. 21:51:06

Unod, hogy folyton újabb és újabb babakozmetikumot kell kipróbálnod, kisebb vagyont beleölve, de így sem találod meg az igazit? Nem tudsz választani a piacon található rengeteg babakozmetikum közül? Olvasd el többiek tapasztalatát babaápolási termékeinkről, így biztosra mehetsz!

5 szerencsés nyertesnek volt módja tesztelni termékeinket a Kismamablog-HerbArting közös játékán több, mint két hétig. Olvasd el, mennyire voltak elégedettek.

Az oldal tetejére