Natúrkozmetikum tanfolyamok

Szeretnéd szakszerűen ápolni babád vagy családod bőrét és egészségét? Tudni akarsz mindent a natúrkozmetikumok hatékonyságáról és működéséről? Ajánlom figyelmedbe a különböző natúrkozmetikum tanfolyamokat, melyben olyan ötleteket, recepteket, tanácsokat és információkat találsz, amik segítenek Neked és a családodnak elindulni egy "natúrabb világ" felé. A szakszerű gondoskodáshoz mindenekelőtt tudás kell, amit a natúrkozmetikum tanfolyamaink maximálisan megadnak Neked. Készen állsz?

Rendezés:

Babaápolás természetesen tanfolyam

A babád bőre tökéletes, de néha előjön egy-egy kiütés, kiszárad a bőre, bepirosodik vagy megcsípi valami. Ilyenkor sokszor az ember hasztalan keresi a megfelelő kenőcsöt, amivel segíthet neki. Ha azok közé tartozol, akik ilyenkor a természetes megoldásokat keresik, akkor biztosan tudod, milyen költségei vannak a természetes babaápolási készítményeknek.
Nem rendelhető
5.290 Ft

Bababarát takarítás ötlettár receptekkel

Unod már, hogy havi szinten sok pénzt költesz tisztítószerekre? Nem szeretnél olyan termékeket használni, amik tele vannak a babádra veszélyes anyagokkal? Szeretnéd ezektől megóvni a babád érzékeny szervezetét és inkább természetes anyagokat használni?
Mi lenne, ha ezentúl Te magad készítenéd el a takarítószereidet? Igen, jól hallottad: te is képes vagy elkészíteni többféle takarítószert egészen egyszerű és hétköznapi eszközökkel, különösebb vegyészi tudás nélkül.
Raktáron
4.490 Ft
Az oldal tetejére