A babafürdető minimum három az egyben megoldás

A babafürdető háromszorosan jó szolgálatot tehet a család életében. Igen, szándékosan hangsúlyozzuk ki, hogy a család egészének mindennapjaiban. Ugyanis ez az egyik olyan termék, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt csak adhat. Bársonyos, illatos, kellemes ápolást.

A babafürdető minimum három az egyben megoldás

Na, de miért 3 in 1 a babafürdető?

Tusfürdő, habfürdő és sampon egyetlen készítményben. Ez lehetséges? Igen, és itt jön be a képbe a háromszoros pozitívum. Hiszen a testápolás számos területén helytállhat. A bőrről pontosan ugyanolyan eredményesen, kíméletesen gondoskodhatsz a közbenjárásával, mint a hajas fejbőrről. A természetes anyagokat tartalmazó készítmény szembe kerülve nem csíp, semmilyen kellemetlen érzetet nem vált ki a kicsikből, ami óriási előny. Főleg, hogy nem minden baba rajong a fürdetésért, a hajmosás meg pláne tiltólistás a legtöbb esetben. Épp elég ezekben a szituációkban megküzdeni a fröcskölő méregzsákkal, hát ha még a kozmetikum is csak tetézi a bajt, akkor készen is van a totális káosz.

Márpedig a mesterséges adalékokkal túlzsúfolt termékek jellegzetessége, hogy irritációkat generálhatnak. Egyrészt a szemek közelébe kerülve kivédhetetlen a csípő, kellemetlen érzés. Másrészt a kemikáliákat a szenzitív bababőr a legkevésbé sem tolerálja jól. Mondjuk ezen a ponton érdemes megjegyezni, hogy a vegyszerek eltűrése egyetlen korban, felnőttként sem elvárandó. Sőt, a legjobb élből a természet kincseire szavazni.

A babafürdető használata egyszerű?

Igen. A vitaminokban, ásványi anyagokban, azaz a természet áldásaiban gazdag készítmény alkalmazása semmiféle nehézséget és kellemetlenséget nem jelenthet.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba sampon babafürdető
Az oldal tetejére