Tinédzsereknek

100%-ig kézzel készült, magyar natúrkozmetikumok tinédzsereknek. A teljes kínálatunk vegán és bio, továbbá károsanyagmentes, hogy biztonságosan ápolhasd a bőröd egészen a kezdetektől. A naturkozmetikumok előállításánál odafigyelünk a célcsoport egyéni igényeire: találsz nálunk alumíniummentes, biztonságos dezodorokat, illetve arcápoló termékeket kifejezetten kamaszoknak kifejlesztve, Fedezd fel kínálatunkat és reformáld meg az egész családod test- és arcápolási rutinját!
Rendezés:

HerbArting krémdezodor tinédzser fiúknak 50 ml

✅Alumíniummentes dezodor a kezdetektől

Nincs többé testszag
✅ Üde, friss illat
✅ Ápolt, puha, irritációmentes hónalj
✅ Hosszú távú hatás
✅ 0% mesterséges anyag
✅ 100% természetes összetevők, 100% vegán

HerbArting vegán

Raktáron
4.490 Ft

HerbArting krémdezodor tinédzser lányoknak 50 ml

✅Alumíniummentes dezodor a kezdetektől

Nincs többé testszag
✅ Üde, friss illat
✅ Ápolt, puha, irritációmentes hónalj
✅ Hosszú távú hatás
✅ 0% mesterséges anyag
✅ 100% természetes összetevők, 100% vegán

HerbArting vegán

Raktáron
4.490 Ft

A tinédzser fiúk és lányok egyik legnagyobb problémája a bőrápolás

Mindannyian voltunk tini fiúk vagy tini lányok. Jól emlékszünk a szűnni nem akaró pattanásainkra, az orrunkat elborító mitesszerekre és a kellemetlen izzadásra. A bőrápolás és az izzadásgátlás csínját-bínját viszont még aligha ismertük akkor. A mai kamaszok már más helyzetben vannak, rengeteg információ érhető el számukra az arcápolás és az izzadásgátlás mikéntjéről, és sokkal többet adnak a külsejükre. A mostani tiniknek már nem mindegy, mit kennek a bőrükre. A kozmetikum, amit választanak, szólítsa meg őket arculatában és stílusában, legyen fiatalos, menő, összetevőiben pedig biztonságos.

Tini arcápolás és izzadásgátló dezodorok

Mit is jelent a biztonságos kozmetikum? Azt, hogy az érzékeny kamasz bőrt, amely amúgy is nagyon sok környezeti és hormonváltozás okozta hatásnak van kitéve, nem terheljük irritációt okozó, mesterséges anyagokkal és allergénekkel. Az izzadás gátlására fejlesztett biztonságos tinédzser dezodor alumíniummentes, 0% mesterséges anyagot és 100% természetes összetevőt tartalmaz.

Az arcápolás napi rutinja még most alakul ki, ezért fontos, hogy olyan krémmel ápoljuk a kamasz bőrét, amely puhává, üdévé teszi, és nem okoz irritációt.

Az izzadás elleni dezodorok pedig jó, ha nem csak eltűntetik a testszagot. Hosszú távú hatásuk miatt nem kell egész nap feszengeni és szagolgatni magunkat.

Az oldal tetejére