Sok múlik a baba sampon kiválasztásán

Aki emlékszik arra, hogy milyen volt, amikor kisgyermekként a haját mosták, az tudja, hogy a megfelelő baba sampon igencsak megkönnyíti az életet. Ugyanis, ha csípi a szemet, abból csak sírás és rossz élmény lesz. Szerencsére mára már olyan termékek is a babák és a szülők rendelkezésére állnak, amelyek biztonságosak.

Sok múlik a baba sampon kiválasztásán

Baba sampon a sírásmentes fürdetésért

A szomorú igazság az, hogy a szülők a legnagyobb igyekezet mellett sem tudják elkerülni, hogy a sampon habja ne folyjon a gyermek szemébe. Elég egy csekély mennyiség is, ha vegyi anyagokat tartalmaz, máris csípni kezdi a szemet és a hajmosás zokogásba fullad. Nem meglepő, hogy azok a csemeték, akik ezt az élményt többször átélték, a későbbiekben igyekeznek kibújni a hajmosás alól. Szerencsére kiderült, hogy a természetes anyagok éppen úgy tisztítják a hajat, mint a „hagyományos” termékek. Mivel a natúrkozmetikum baba samponban nincs sem vegyi anyag, sem tartósítószer, sem pedig hozzáadott színező- és illatanyag, nem irritálja a baba érzékeny bőrét, sem pedig a szemét, ha belekerül.

A natúrkozmetikumok egyik legfőbb ismérve, hogy folyamatos és magas szinten ellenőrzik a minőségüket, ezáltal megőrzik a minősítésüket. Így biztosak lehetünk abban, hogy a baba samponban található shea vaj, mandulaolaj, kamilla, fűzfakivonat és panthenol a lehető legtisztább forrásokból származik. Környezettudatos választásként nem szennyezi káros anyagokkal a vizet a felhasználása során és mivel nem csípi a baba szemét, a hajmosás igazi családi mulatság lehet minden alkalommal.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba sampon babaápolás
Az oldal tetejére