babaápolás

Válassz jól baba naptejet! 5 tipp, hogy mire figyelj a kiválasztásnál

2023. 03. 14. 11:29:11

Nyakunkon a meleg idő és a nyár, támadnak a káros UV-sugarak. A kisbabák esetében ezt különösen komolyan kell venni, hiszen fiatal, érzékeny bőrük még kitettebb, mint a miénk, felnőtteké. Ezért nekik speciális baba naptejre van szükségük. A bababőrre fejlesztett naptej nem holmi úri huncutság és luxus, hanem a nyári babaápolás alapvető terméke.

Babaápolás természetesen: Ilyen kozmetikumokkal készülj a kicsi érkezésére

2023. 02. 14. 12:07:51

Amikor az első babáddal vagy várandós, hirtelen rengeteg termékkel találod szembe magad. Csak kapkodod a fejed, amikor a már tapasztaltabb szülők vagy a mindenáron tanácsokat osztogatni vágyók hosszú listát írnak neked arról, mi mindent kellene beszerezned, mire a baba megszületik. A lista időnként olyan hosszú, hogy akár körbeérne az Egyenlítőn. Pedig nem kell túlzásba esni, és főleg nem kell megijedni a hatalmas termékkínálattól. A babaápolási termékek, babakozmetikumok közül például elég csak néhány alap darabban gondolkodnod, nincs a babának szüksége raklapnyi kencékre.

Téli babaápolás – hogyan védjük a hidegben a babák érzékeny bőrét?

2022. 12. 01. 22:12:21

A még vékony, érzékeny bababőr ápolására mindig oda kell figyelni. Nyáron az erős napsütéstől, télen a csípős hideg hatásaitól fontos megvédenünk. Nem érdemes a hideg miatt lerövidíteni vagy kihagyni a sétákat, hiszen a friss levegőre szüksége van a babának. Érdemes viszont odafigyelni közben a bőre egészségére, a babaápolásra.

Gyengéden ápoló és tápláló babafürdető, akár érzékeny bőrre is

2021. 10. 06. 11:00:00

A gyermekek kizárólag a legjobb minőséget érdemlik mindenből, ezen elvet szem előtt tartva ajánljuk figyelmedbe a kizárólag természetes alapanyagokból készített babafürdető készítményeinket. A kicsik bőre végtelenül érzékeny, így a babádat kizárólag a megkérdőjelezhetetlen minőséget reprezentáló kozmetikai szerekkel ápolhatod. A HerbArting kamillás babafürdetőjében ezúton sem fogsz csalódni.

Prémiumminőségű körömvirágos babatestápoló 250 ml – védelem az egész családnak

2021. 09. 22. 10:00:00

A HerbArting körömvirágos babatestápoló 250 ml kiszerelésben, ergonomikus csomagolásának köszönhetően az egész család apraja-nagyjának hasznára válik. Nemcsak a legapróbbak testápolási rutinjának kialakításához alkalmas, de kortól és nemtől függetlenül remekel a bőrünk teljeskörű védelmében, minőségi ápolásában.

Sok múlik a baba sampon kiválasztásán

2021. 06. 07. 12:00:00

Aki emlékszik arra, hogy milyen volt, amikor kisgyermekként a haját mosták, az tudja, hogy a megfelelő baba sampon igencsak megkönnyíti az életet. Ugyanis, ha csípi a szemet, abból csak sírás és rossz élmény lesz. Szerencsére mára már olyan termékek is a babák és a szülők rendelkezésére állnak, amelyek biztonságosak.

A fürdetőkrém gyengéden tisztít, egyúttal pedig kényeztet

2021. 01. 13. 10:00:00

A fürdetőkrém akár multifunkcionális bőrápolási terméknek is tekinthető. Hiszen túl azon, hogy kiválóan helytáll, mint tusfürdő, folyékony szappanként, samponként, sőt, arclemosóként is használhatod. Ráadásul a gyermekek (már babakortól kezdve) és a felnőttek egyaránt sikerrel és nagy megelégedéssel alkalmazhatják.

A bőrbarát baba sampon nemcsak a tisztításban, az ápolásban is verhetetlen

2021. 01. 01. 11:00:00

A természetes baba sampon legnagyobb előnye, hogy kíméletesen tisztít és ápol. Nem csíp, nem kelt kellemetlen érzéseket a kicsiben, ezáltal az alkalmazása baba- és mamabarát.

A babatestápoló a bőrápolás elsődleges eszköze

2020. 12. 09. 10:00:00

A babatestápoló nemcsak egy egyszerű bőrápolási termék. Az immunrendszer külső védelmi fala tulajdonképpen maga a bőr. Ahhoz, hogy a rendszer jól működjön, elengedhetetlen az optimális gondoskodás. Ami táplálást jelent.

A nem jó szappan többet árt, mint használ

2020. 03. 24. 07:08:47

A te gyermeked kezét is kiszárítja a szappan a bölcsődében, óvodában, iskolában? Kiújul az ekcéma a kezein? Mutatom a lányom kezét és a megoldást.

Az oldal tetejére