körömvirág krém

Ezt próbáld ki, ha szeretnéd a kezedet puhán és sokáig fiatalon tartani

2024. 02. 21. 14:30:15

Ahogy öregszünk, egyre fontosabb odafigyelni a bőrünk egészségére és szépségére, hiszen az idő múlásával a bőr elveszti rugalmasságát és hidratáltságát. A kezek különösen fontosak ebből a szempontból, hiszen folyamatosan kitéve vannak a környezeti hatásoknak, és gyakran elhanyagoljuk őket a bőrápolás terén.

Ezt próbáld ki, ha szeretnéd a kezedet puhán és sokáig fiatalon tartani

A körömvirág krém évszázados csodaszer

2021. 12. 15. 09:00:00

körömvirág krém már dédszüleink idejében is használatos kozmetikum volt. Egykor disznózsír biztosította az alapját, amelyhez a növényt a természetben, saját kezűleg gyűjtötték. Főzéssel, forrázással, keveréssel és pihentetéssel készült végül el a testápoló, amit egyébként rengeteg mindenre alkalmaztak. Fájós ízületekre, kiszáradt bőrre, gyulladt külső sérülések kezelésére. Napjainkban ugyan az előállítási technológia sokat változott és finomodott, de a lényeg, a növény garantálta értékek változatlanok. 

Minőségi körömvirág krém kicsiknek és nagyoknak

2021. 08. 02. 11:00:00

A körömvirág krém tipikusan azon készítmények táborát gazdagítja, amely az egész család apraja-nagyjának hatékony védelmet és kényeztető ápolást nyújt, kortól függetlenül. A szóban forgó natúrkozmetikum nem újkeletű „találmány” – olyannyira nem, hogy valószínűleg nagyszüleink kipirosodott, fájó bőrét is e sokoldalú gyógynövényből készített krémmel kezelték az aggódó szülők.

Az oldal tetejére