Természetes krémdezodor 50 ml, avagy az izzasztó pillanatok hőse

A HerbArting krémdezodor 50 ml kiszerelésben a kellemetlen testszagok ellen nyújt hatékony megoldást – mindezt mindennemű káros, szintetikus anyagoktól mentesen, kizárólag a természet erejével.

Természetes krémdezodor 50 ml, avagy az izzasztó pillanatok hőse szakértői cikk HerbArting

A tapasztalat azt mutatja, sajnos túlságosan is megszoktuk a kémiai úton előállított, természetes anyagokat nem tartalmazó dezodorok jelentlétét a mindennapjainkban, holott e készítmények használata hosszútávon nem egészséges. Ha egészséges életvitelt folytató személyként ódzkodsz e szintetikus kozmetikumok használatától, jó, ha tudod, a frissességet és a kellemes közérzetet természetes készítményekkel is el lehet érni – persze szigorúan szag-mentesen! A palettánkon található krémdezodor 50 ml kiszerelésben 100%-ban natúrkozmetikum, s mint olyan, mesterséges anyagokat nem tartalmaz. Nemcsak az izzasztó szituációkban állja remekül a sarat, de a bőr gyengéd ápolásában is jeleskedik. Mégis, hogyan űzi el egészen pontosan a krémdezodor a nemkívánatos szagokat?

Nyílgyökér-liszt tartalmának köszönhetően az izzadság-elszívó ereje utánozhatatlan, cink-ricinolea összetevője pedig a kellemetlen szagok ellen nyújt hatékony segítséget. Az izzadást, azaz az emberi szervezet természetes méregtelenítő képességét nem nyomja el, mint a bolti termékek, viszont a zsálya illóolaj tartalmának hála egészséges szinten tartja azt. A készítményben lévő bio csodamogyoróvíz és shea-vaj gazdag forrásai a bőr számára elengedhetetlenül szükséges ásványi anyagoknak és vitaminoknak. A HerbArting krémdezodor 50 ml kiszerelésben bőrre kenve villámgyorsan felszívódik és egész napos védelmet garantál, miközben a bőröd puhasáságról is gondoskodik.

Tartalomhoz tartozó címkék: krémdezodor krémdezodor 50 ml
Az oldal tetejére