Természetes fürdetőkrém a puha bababőrért

A fürdetőkrém kiválasztása központi szerepet tölt be a kicsi ápolásában. Egy rosszul megválasztott készítménnyel a száraz bőrt és akár az ekcémás tünetek megjelenését is kockáztathatod. Az újszülöttek bőre különösen nagy odafigyelést igényel, de a bőrápolás kérdése mellett felnőttként sem mehetünk el.

Természetes fürdetőkrém a puha bababőrért szakértői cikk HerbArting

Nem mindegy, mit választasz!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többen keresik a természetes összetevőket tartalmazó készítményeket a testápoláshoz, tisztálkodáshoz. Ez fokozott figyelmet érdemel az új családtag érkezésével. Ekkor a baba közvetlen kapcsolatban van a kismama bőrével, így nem mindegy az sem, milyen illatanyagokkal találkozik. Legyen szó a család bármely tagjának bőrápolásáról, a natúr kozmetikumokkal biztosan nem lehet mellélőni. Bár a drogériák polcai zsúfolásig tele vannak elképesztő illatú tusfürdőkkel, ám néha nem árt az összetevők listáját is megismerni.

Fürdetőkrém mesterséges összetevők nélkül

A károsanyag-, színezék-, és illatanyagmentes készítmények minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tartanak számot. A mai kor embere számára gyakran az sem mindegy, hogy vegán termékek sorakoznak-e a fürdőszobában. Ezt akkor is megéri szem előtt tartani, ha babaápolásról van szó. A fürdetőkrém esetében is elérhetőek már olyan készítmények, amelyek mindenféle mesterséges összetevőtől mentesen, kizárólag természetes hatóanyagokkal szolgálják a puha bababőr megőrzését. A fürdetőkrém napi használatban lesz, így a baba bőre folyamatosan érintkezik majd azzal. A maximális hidratálás olyan összetevőkkel érhető el leginkább, mint például az E-vitamin és a panthenol.

Tartalomhoz tartozó címkék: fürdetőkrém testápoló
Az oldal tetejére