HerbArting Natúrkozmetikumok Tanfolyamok

A gyermekünk a legdrágább kincsük, és mindenből a legjobbat szeretnénk neki adni. De ahhoz, hogy valóban jól tudjunk gondoskodni róla, nem árt, ha magunk is felkészültek vagyunk. A HerbArting tudásanyagaiból mindent megtudhatsz a természetes babaápolásról, hogy szakszerűen óvhasd meg babádat a káros alapanyagoktól, összetevőktől.

A Babaápolás természetesen tanfolyammal minden előre nem látható problémára felkészülhetsz, a Bababarát takarítási ötlettárunkból pedig mindent megtudhatsz a természetes takarítási módokról. Sőt, még receptet is adunk ahhoz, hogy magad is elkészíthesd a legjobb környezetkímélő tisztítószereket. Kattints és élvezd a nyugodt otthon légkörét.

HerbArting Natúrkozmetikumok Tanfolyamok

Rendezés:

Babaápolás természetesen tanfolyam

A babád bőre tökéletes, de néha előjön egy-egy kiütés, kiszárad a bőre, bepirosodik vagy megcsípi valami. Ilyenkor sokszor az ember hasztalan keresi a megfelelő kenőcsöt, amivel segíthet neki. Ha azok közé tartozol, akik ilyenkor a természetes megoldásokat keresik, akkor biztosan tudod, milyen költségei vannak a természetes babaápolási készítményeknek.
Nem rendelhető
5.290 Ft

Bababarát takarítás ötlettár receptekkel

Unod már, hogy havi szinten sok pénzt költesz tisztítószerekre? Nem szeretnél olyan termékeket használni, amik tele vannak a babádra veszélyes anyagokkal? Szeretnéd ezektől megóvni a babád érzékeny szervezetét és inkább természetes anyagokat használni?
Mi lenne, ha ezentúl Te magad készítenéd el a takarítószereidet? Igen, jól hallottad: te is képes vagy elkészíteni többféle takarítószert egészen egyszerű és hétköznapi eszközökkel, különösebb vegyészi tudás nélkül.
Raktáron
4.490 Ft
Az oldal tetejére