Bio fogkrém totyogóknak

A bio fogkrém korosztálytól függetlenül nagy népszerűségnek örvend. A mai kor embere egyre inkább megválogatja, hogy milyen összetevőket tartalmaznak a mindennapokban használt készítmények. Igaz ez a babaápolásra is. A totyogóknak már a fogápolást is be kell iktatni hétköznapjaikba, ehhez pedig korántsem mindegy, hogy milyen fogkrémet választasz.

Bio fogkrém totyogóknak

Bio fogkrém természetes hatóanyagokkal

Az első fogkrém használata akár a fogápoláshoz való viszony kialakításában is fontos szerepet játszhat. Érdemes már ekkor odafigyelni arra, hogy természetes hatóanyagokkal kerüljön kapcsolatba a kicsi, így hozzászokik majd a bio termékek illatához, ízéhez. S hogy milyen hatóanyagokat éri meg előnyben részesíteni a választáskor? A kamilla nyugtató ereje, a körömvirág gyulladásgátló hatása és a lepedéket csökkentő kovasav természetes módon szolgálják az apró fogacskák egészségének megőrzését. A bio fogkrém mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaz, így biztosan nem fordulhat elő, hogy kireped a kicsi szája, kiszáradnak ajkai.

Természetes bőrápolás

Nem csupán a fogápolás területén érdemes a természetességet fókuszba helyezni, hanem a bőrápolás, a tisztálkodás kapcsán egyaránt. A bio webáruházak a felnőttek körében is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a természet patikájának erejéhez nem hasonlíthatóak más készítmények. A gyerkőcök fogmosásának első lépéseihez szintén remek választásnak bizonyulnak a natur termékek. A gyógynövények és olajok sajátos egyvelegét a puha és irritációktól mentes bőrápolás terén is jó ötlet bevetni.

Tartalomhoz tartozó címkék: bio fogkrém fogkrém
Az oldal tetejére