Bio fogkrém kicsiknek és nagyoknak

A bio fogkrém már az első fogak megjelenésétől hatékony védelmet nyújt a legapróbbaknak a fogszuvasodás ellen. A fogápolási rutin alapjainak letételélét nem lehet elég korán elkezdeni. Ez az a téma, ami nem képezheti kompromisszum tárgyát. Ha a babád első fogai végre megjelentek, beszerezheted az első baba fogkrémet is.

Bio fogkrém kicsiknek és nagyoknak

HerbArting Első Fogkrém – minőség mindenek felett

A címszereplő bio fogkrémünket ajánljuk mindenkinek, aki kizárólag a természetes alapanyagokból készített kozmetikai, higiéniai készítményekkel elégednek meg a mindennapokban. A 100%-ban vegán bio fogkrém ennek az eszmének alárendelve lett elkészítve, így az nem tartalmaz szintetikus úton előállított mesterséges anyagokat, színezéket vagy ízanyagot. A bio fogkrém hatékonysága nem ezeknek az egészségre káros anyagoknak tudható be, mivel a készítmény a szupererejét a természettől kölcsönzi.

Minden, ami az egészségünket szolgálja

A legkisebbek szervezete sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké. Fontos, hogy a lehető legnagyobb odafigyeléssel válogasd meg azon készítményeket, amelyeket nap mint nap használni kívántok. A bio fogkrém összetevői, mint a lágy kamillafőzet, nyírfacukor, körömvirág, kovasav és glicerin, megbízható forrásból származnak. A kamilla, hála gyulladáscsökkentő hatásának, a fogzás nehéz, fájdalmas időszakán is átsegíti a babákat, a nyírfacukor pedig a lepedékképződés megakadályozásában játszik szerepet. A körömvirágkivonat az érzékeny területek megnyugtatásában jár élen, a kovasav az apró fogacskákra rakódott szennyeződést távolítja el, míg az ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó glicerin a bőrhidratálásban veszi ki a részét.

Tartalomhoz tartozó címkék: bio fogkrém fogkrém
Az oldal tetejére