Szakértői cikkek

A körömvirág krém évszázados csodaszer

A körömvirág krém évszázados csodaszer

körömvirág krém már dédszüleink idejében is használatos kozmetikum volt. Egykor disznózsír biztosította az alapját, amelyhez a növényt a természetben, saját kezűleg gyűjtötték. Főzéssel, forrázással, keveréssel és pihentetéssel készült végül el a testápoló, amit egyébként rengeteg mindenre alkalmaztak. Fájós ízületekre, kiszáradt bőrre, gyulladt külső sérülések kezelésére. Napjainkban ugyan az előállítási technológia sokat változott és finomodott, de a lényeg, a növény garantálta értékek változatlanok. 

A mancsvédő krém kutyajó találmány

A mancsvédő krém kutyajó találmány

mancsvédő krém a téli, zord, mínuszokkal, na meg sóval hintett hónapokban aranyat ér. Nélküle a tappancsok pillanatok alatt kiszáradhatnak és kisebesedhetnek, nem kevés kellemetlenséget generálva a hőn szeretett kedvenceknek.

A baba ekcéma krém használata csodát nem, de megkönnyebbülést ígér

A baba ekcéma krém használata csodát nem, de megkönnyebbülést ígér

baba ekcéma krém nem csodaszer, ezt még az alkalmazás előtt fontos tudatosítani. Az ekcéma az orvostudomány jelenlegi álláspontja szerint nem gyógyítható. Azonban ez nem azt jelenti, hogy bele kell törődni a helyzetbe. Főleg, hogy az az esetek jelentős százalékában komoly, kellemetlen, sőt, fájdalmas tüneteket generál. Tehát a cselekvés nem várathat magára.

A hidratáló arckrém fiatalít

A hidratáló arckrém fiatalít

hidratáló arckrém rendszeres használatával szó szerint éveket nyerhetsz. Ez nemcsak egy jól hangzó reklámszöveg, hanem egyszerű biológia. Ahogy a pórusaid feltöltődnek és az arcod kisimul, úgy válik szemmel láthatóvá a fiatalító változás. Ez minden korban óriási pozitívum, amivel érdemes élni.

Az oldal tetejére