Puha mancsok természetes kutyasampon használatával

A kutyasampon a négylábú fajtájától függetlenül hozzátartozik az alapfelszereltséghez. A mindig fényes és tiszta bunda mellett a mancsok állapotáról sem érdemes elfeledkezni. Mindegy, hogy csak a kertben játszik a szőrmók, vagy hosszú sétákat is teszel vele, a megfelelő ápolás és tisztítás elengedhetetlen. Mire érdemes odafigyelni a kutyagazdiknak? Milyen készítmények bizonyulnak jó választásnak a négylábú barát ápolásához? 

Puha mancsok természetes kutyasampon használatával

Természetes alapanyagokkal az irritációk elkerülésének érdekében

Ha arra gondoltál, hogy az általad használt készítmények ideálisak lesznek a kutyus számára is, akkor tévedsz. A természetes, vegán alapanyagokból készült kutyasampon nem csak a szőrt teszi egészségessé és selymesen fénylővé, hanem a mancsokat is óvja a környezeti hatásoktól. Nyáron a forró felületeket mindenképpen érdemes elkerülni séta közben, és a kertben is célszerű a négylábú számára füves, árnyékos helyet biztosítani. A hideg hónapokban a sózott utcai járdák igencsak kiszáríthatják, kimarhatják a mancsokat, ezért azok napi szintű ápolása nélkülözhetetlen. A megfelelő, természetes hatóanyagokat felsorakoztató kutyasampon segítségével ez gond nélkül megoldható. 

Készítmények a négylábú családtag számára

A kutya a legtöbbeknél családtagnak számít, így egészségének megőrzése és ápolása kiemelt jelentőséggel bír. Felelős gazdiként a Te feladatod, hogy olyan termékeket használj, melyek megfelelnek a négylábúnak, és biztosítják a puha, egészséges mancsokat, legyen bármilyen heves is a játék a szabadban. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kutyasampon kutyasamponok
Az oldal tetejére