Prémiumminőségű körömvirágos babatestápoló 250 ml – védelem az egész családnak

A HerbArting körömvirágos babatestápoló 250 ml kiszerelésben, ergonomikus csomagolásának köszönhetően az egész család apraja-nagyjának hasznára válik. Nemcsak a legapróbbak testápolási rutinjának kialakításához alkalmas, de kortól és nemtől függetlenül remekel a bőrünk teljeskörű védelmében, minőségi ápolásában.

Prémiumminőségű körömvirágos babatestápoló 250 ml – védelem az egész családnak

A körömvirágos babatestápoló 250 ml kiszerelésű változata, csakúgy, mint a színes palettánkon lévő egyéb kozmetikumok, 100%-ban természetes összetevőkkel operál, rendszeres használata nem függ bőrtípustól. A testápoló azoknak is gyógyírt nyújthat, akik már régóta folytatnak elkeseredett harcot az irritált, száraz bőrrel szemben. A vegán natúrkozmetikum minden olyan fontos anyagot tartalmaz, ami a bőr egészségét elősegíti. Amint azt az elnevezése is remekül sugallja, fő hatóanyaga a körömvirágolaj kivonat. A népi gyógyászat szupersztárja, a körömvirág bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő ereje már többszáz éve ismeretes.

Mi a gyógynövény erejét most új köntösben táláljuk, az abból készített kivonatot ugyanis nem hevítéssel, hanem 5 hétig tartó érleléssel nyerjük ki, így abból nem tűnnek el a fontos hatóanyagok. A körömvirágos babatestápoló 250 ml kiszerelésű kozmetikum ezen kívül gazdag forrása a szintén bőrnyugtató hatású kamillafőzetnek, a bőr puhaságát biztosító shea-vajnak, bio mandulaolajnak és vitaminoknak.  A testápoló védi, táplálja a bőrt, és gondoskodik annak egész napos hidratálásáról is. A körömvirágos babatestápoló 250 ml egyébként roppant felhasználóbarát, hiszen gyorsan felszívódik, nem hagy maga után kellemetlen, zsíros érzetet.

Az oldal tetejére