Pillanatnyi énidő az anyukáknak: hidratáló arckrém

Ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, szükséged van egy kis kényeztetésre minden nap, amit egy jó hidratáló arckrém biztosít. Segítségével a hosszú, átvirrasztott éjszakák sem hagynak nyomot az arcodon.

Pillanatnyi énidő az anyukáknak: hidratáló arckrém szakértői cikk HerbArting

Egy csecsemő vagy kisgyerek mellett néha nincs ideje önmagára az anyukáknak, viszont a fáradtság és kialvatlanság mindenki arcán nyomot hagy. Annak érdekében, hogy ne egy megviselt nő nézzen rád vissza a tükörből életed egyik legszebb időszakában, szükséged van gyors és hatékony megoldásra. Olyan szépségápolási termékekre, amelyek pillanatok alatt felvihetőek az arcodra és gyorsan kifejtik a hatásukat. Ilyen egy jó minőségű hidratáló arckrém, ami segít kisimítani az apróbb ráncokat, mivel táplálja a bőrt és feltölti nedvességgel. 

Hidratáló arckrém tele jótékony komponensekkel

A természetes alapanyagok közül a shea vaj és a mandulaolaj bőrápoló hatása már régóta közismert. A csodamogyoróvíz – más néven hamameliszvíz – az érzékeny, seborrheás bőrt is egyensúlyba tudja hozni antibakteriális, antioxidáns és gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatásával. A hamameliszvíz tulajdonképpen egy vegyszermentesen, kímélő módszerrel – vízgőzdesztillálással - előállított virágvíz, ami a varázsmogyoró gallyainak hidrolátuma. Hatását tovább lehet fokozni E-vitamin, panthenol és karbamid hozzáadásával, amelyek a bőr öregedéséért is felelős antioxidánsokkal veszik fel a harcot, valamint hozzájárulnak a mélyebb hidratáltsághoz és rugalmasságához. Egy természetes hatóanyagokkal töltött hidratáló arckrém segít eltüntetni a stressz nyomait a bőrről és segítségével minden anyuka jól érzi majd magát a bőrében!

Tartalomhoz tartozó címkék: arckrém hidratáló arckrém
Az oldal tetejére