Miről ismerhető fel a bőrbarát baba testápoló?

A kérdés illogikusnak tűnik, hiszen evidens, hogy minden baba testápoló bőrbarát alternatíva. Vagy mégsem? A rossz hírünk az, hogy bőven akadnak elrettentő erejű példák. Viszont jó hírrel is szolgálhatunk, mert létezik természetesen baba- és mamabarát megoldás.

Miről ismerhető fel a bőrbarát baba testápoló?

A természetes baba testápoló kézbe, bőrre való

A természetesség egyet jelent a mesterséges anyagok teljes mellőzésével. Ide tartoznak a tartósító- és vegyszerek, a színezékek, illetve az egyéb kemikáliák. Az illatanyagok sem kivételek. Minden olyan adalék „tiltólistás”, ami irritációt generálhat és/vagy szintetikus eredetű. A babák bőre extra szenzitív. A világra érkező jövevények immunrendszere még teljesen fejletlen. Erről tanúskodik a külső védelmi vonal érzékenysége is. Szóval egy percig sem mellékes, hogy milyen tulajdonságokkal megáldott kozmetikum kerül ebben az időszakban a kezedbe.

Abban megegyezhetünk, hogy a mesterséges összetevők egyáltalán nem kívánatosak, sőt, egyenesen felejtősek. Amúgy is feleslegesek, hiszen a természet minden kincse adott ahhoz, hogy tökéletes készítmény születhessen. A vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag testápoló folyamatos, elégedettségre okot adó használatra tervezett. A baba, a mama és a család legnagyobb örömére. A bőrrel összefüggő fájdalmak és kellemetlenségek álmatlan éjszakák garmadát eredményezhetik. De ha a gondoskodás megfelelő, akkor a bőr megerősödhet, és ténylegesen az immunrendszer külső védelmi vonalává fejlődhet.

A baba testápoló a család többi tagjának is jó?

Mivel a természet kincseit egyesítő termékről beszélünk, így kicsik-nagyok egyaránt élvezhetik az előnyeit, kockázatoktól mentesen.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba ekcéma baba testápoló
Az oldal tetejére