HerbArting Natúrkozmetikumok Kutyáknak

Nálunk a kutya is családtag, így természetes, hogy rájuk is gondoltunk, az ő egészségükkel is törődünk. Az ép és ápolt, szép, puha szőr és bőr nemcsak esztétikai, de egészségügyi szempontból is fontos.  A szeles, hideg, akár jeges időszak a házi kedvenceinket sem kíméli, ezért mancsvédő krémünket kutyasamponunkat a legnagyobb gondossággal állítottuk össze. Csak 100%-ig természetes, vegán alapanyagokat használtunk itt is. Nézd meg kínálatunkat!

HerbArting Natúrkozmetikumok Kutyáknak

Rendezés:

HerbArting Kutyamancsmosó sampon 250 ml

Nálunk a kutya is családtag, ezért minden megteszünk annak érdekében, hogy kedvenceink ápoltak, egészségesek és gyönyörűek legyenek. De hogyan védhetjük meg őket télen a jeges járdákra szórt sótól? És hogyan védhetjük meg a lakásunkat tavasszal és ősszel a sáros tappancslenyomatoktól?

Erre nyújt megoldást a HerbArting mancsmosó sampon!

A HerbArting mancsmosó sampon nem tartalmaz semmilyen szárító hatású szappant, mégis lágyan tisztít anélkül, hogy irritálná a kutyus vagy a gazdi bőrét. 

0% mesterséges alapanyag 100% természetesség

HerbArting vegán

(4)
Raktáron
2.990 Ft

HerbArting kutyasampon 100 ml

Mivel nálunk a kutya is családtag, így az ő egészségük is fontos számunkra, ezért alkottuk meg a HerbArting kutyasampont, ami illatos kamillából, finom mandulaolajból, minőségi sheavajból, egészséges E-vitaminból és bőrpuhító panthenolból áll. 0% mesterséges alapanyag 100% természetesség. 

HerbArting vegán

(4)
Raktáron
2.390 Ft

HerbArting kutyasampon 250 ml

Mivel nálunk a kutya is családtag, így az ő egészségük is fontos számunkra, ezért alkottuk meg a HerbArting kutyasampont, ami illatos kamillá ból, finom mandulaolajból, minőségi sheavajból, egészséges E-vitaminból és bőrpuhító panthenolból áll. 0% mesterséges alapanyag 100% természetesség. 

HerbArting vegán

(5)
Raktáron
4.090 Ft

HerbArting mancsvédő krém 50 ml

Hó és fagy? Maró hatású só? A HerbArting Mancsvédő krém segít megóvni a kutyusod mancsát a téli hidegtől és egyéb ártalmaktól.

 0% mesterséges alapanyag 100% természetesség 

HerbArting mtarósítószermentes

(4)
Raktáron
2.990 Ft

HerbArting Téli mancsápoló csomag

Hó és fagy? Maró hatású só? A HerbArting Téli Mancsápoló csomag segít megóvni a kutyusod mancsát a téli hidegtől és egyéb ártalmaktól.

A Téli Mancsápoló csomag tartalma:

  • 1 db HerbArting Mancsmosó sampon 250 ml
  • 1 db HerbArting mancsvédőkrém 50 ml
  • AJÁNDÉK 1 db Symbyo Mancstörlő kendő

 0% mesterséges alapanyag 100% természetesség

(2)
Raktáron
5.390 Ft

A prémium kutyasampon az egészséges bunda garantálója

A kutyasampon nemcsak a szőrszálak, hanem a bőr egészségéről is hivatott gondoskodni. A bunda épsége a házi kedvencek életében kulcsfontosságú momentum. Hiszen nemcsak esztétikai funkciót teljesítenek a csillogó-villogó szőrszálak. Óvják, védik a kutyák testét a külső hatásoktól, az időjárási kihívásoktól.

Természetes kutyasampon? Természetesen!

Az optimális szőr és bőrápolás alapeszköze a sampon, amely nem mellékes, hogy milyen összetevőket egyesít. A mesterséges, káros adalékok, a tartósítószerek, a színezékek és egyéb aromák nem tekinthetőek sem bőr-, sem kutyabarát alternatíváknak. A természet kincsei minden lényeges vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaznak, tehát tökéletes alapul szolgálnak. A fürdetés gyakorisága fajtánként, sőt, egyedenként eltérő lehet. Nagy általánosságban kijelenthető, hogy a túlzott gyakoriság nem célravezető, mert a kutyák szőrén található faggyúréteg elvékonyodhat, és ezzel együtt az aljszőrzet is megritkulhat. A hosszabb szőrű fajtáknál időközönként elkerülhetetlen a vizes bevetés, és persze a kurta bundájú egyedek sem úszhatják meg a fürdőkádas úsztatást. Az, hogy a pancsolás mennyire kedvelt, abszolút kutyafüggő. De a sampon milyenségével sokat tehetsz hozzá a pozitív élményekhez. Ráadásul minőségi variáns alkalmazásával a ragyogó, kicsattanó egészséget sugárzó végeredményben is bizonyos lehetsz.

A kutyasampon a gubancolást is megkönnyíti

A hosszú szőr ápolása nem mindig gyerekjáték, különösen ha a fürdetést követő fésülésről van szó. Ám a selymes, bársonyos bundát eredményező sampon bevetésével a kutyakefe előtti utat is szabaddá teheted. Ezzel nem kevés időt, energiát és persze kellemetlenséget megspórolva - mind Magadnak, mind a kedvencednek.

Az oldal tetejére