koszmó kezelés

Koszmó nagyobb gyerekeknél - Mit tehetsz, ha felbukkant?

2024. 01. 04. 14:19:56

A koszmó nagyobb gyerekeknél, óvodás vagy serdülőkorban is felbukkanhat. Van megoldás a hámló fejbőrre: használj HerbArting koszmó elleni sampont heti 2-3-szor.

Koszmó nagyobb gyerekeknél - Mit tehetsz, ha felbukkant?

Koszmó elleni kisokos – szuper tipp a koszmó kezelésére

2023. 02. 14. 09:32:42

A koszmó a legtöbb baba fejbőrén megjelenik 2-6 hónapos korára. Általános és nem fertőző jelenségről van szó, mégis nagyon sok szülőre ráhozza a frászt. Pánikba esni azonban nem kell, a koszmó ellen ma már könnyű felvenni a harcot. Kicsit makacskodnak ezek a sárgás bőrdarabkák, de ha látják a határozott szándékunkat, akkor eltűnnek.

Alapvetően a kisbabákat érintő bőrelváltozás ez, de időnként előfordul, hogy felnőtt korra is megmarad vagy előbukkan. A most következő tanácsainkat akkor is érdemes betartanod, ha már elmúltál 6 hónapos. ;)

A koszmó kezelése

2021. 06. 23. 12:00:00

A koszmó kezelése sok fiatal szülőnek kész rémálom, pedig a kialakulása természetes folyamat a kisbabáknál. Azonban, ha nem ápolod a területet megfelelően, akkor egészségügyi problémát is okozhat a későbbiekben.

Koszmó kezelése gyorsan és szakszerűen

2021. 03. 31. 12:00:00

A koszmó kezelése tipikusan azon feladatok közé tartozik, ami előbb-utóbb terítékre kerül egy újszülött körüli teendők ellátása közben. Ez a zsíros, sárgás-barna színű anyag a kicsik fejbőrén jelenik meg, és általában nagy riadalmat kelt az újdonsült, elsőbabás anyukák körében. Szerencsére a koszmó kezelése egyáltalán nem ördöngös feladat, különösen a megfelelő minőségi higiéniai készítmények birtokában.

Az oldal tetejére