koszmó elleni sampon

Koszmó nagyobb gyerekeknél - Mit tehetsz, ha felbukkant?

2024. 01. 04. 14:19:56

A koszmó nagyobb gyerekeknél, óvodás vagy serdülőkorban is felbukkanhat. Van megoldás a hámló fejbőrre: használj HerbArting koszmó elleni sampont heti 2-3-szor.

Koszmó nagyobb gyerekeknél - Mit tehetsz, ha felbukkant?

Koszmó elleni kisokos – szuper tipp a koszmó kezelésére

2023. 02. 14. 09:32:42

A koszmó a legtöbb baba fejbőrén megjelenik 2-6 hónapos korára. Általános és nem fertőző jelenségről van szó, mégis nagyon sok szülőre ráhozza a frászt. Pánikba esni azonban nem kell, a koszmó ellen ma már könnyű felvenni a harcot. Kicsit makacskodnak ezek a sárgás bőrdarabkák, de ha látják a határozott szándékunkat, akkor eltűnnek.

Alapvetően a kisbabákat érintő bőrelváltozás ez, de időnként előfordul, hogy felnőtt korra is megmarad vagy előbukkan. A most következő tanácsainkat akkor is érdemes betartanod, ha már elmúltál 6 hónapos. ;)

A koszmó elleni sampon eredményesen, kellemetlenségektől mentesen használható

2021. 11. 02. 10:00:00

A koszmó elleni sampon sokakban ezernyi rossz emléket ébreszt, csípő, irritáló érzések törnek felszínre. Nem véletlen ez az asszociáció, ugyanis egyes termékek alkalmazásával valóban együtt jártak az említett kellemetlenségek, viszont ez a múlt. Mert létezik olyan alternatíva, ami kíméletes a baba bőrével, miközben nem ismer lehetetlent a koszmóval folytatott küzdelemben.

Koszmó elleni sampon: kíméletes segítség a fejbőrnek

2021. 07. 27. 10:00:00

A koszmó elleni sampon használata gyakran válik szükségessé a kicsik számára. A tévhitekkel ellentétben a koszmó nem a megfelelő ápolás hiányában alakul ki, sokkal inkább van szó esetében a seborrhoeás dermatitis egyfajta formájáról. Az érzékeny bőrrel rendelkező babáknál gyakoribb a probléma, mely egyébként cink és B-vitamin hiányra is visszavezethető.

Így léphetsz fel hatékonyan a koszmó ellen!

2021. 05. 26. 12:00:00

Miért alakulhat ki a csecsemőknél ez a kellemetlen jelenség és valóban segítenek-e a koszmó ellen kifejlesztett készítmények a végleges leküzdésében? Sok szülő teszi fel ezt a kérdést, aki észreveszi, hogy a babája fején és szemöldökén sárgás kis pikkelyek jelennek meg. Ez a faggyúmirigyek túlzott munkájának eredménye és egyes esetekben az egész fejbőrön megfigyelhető, de egy megbízható koszmó ellen készült sampon képes felvenni vele a harcot.

A bababarát koszmó elleni sampon a természet kincseit egyesíti

2020. 12. 16. 11:00:00

A koszmó elleni sampon alkalmazásával a fáradtságos olajozást, és a sírásokkal terhes hajmosást végérvényesen elfelejtheted. Ha a babád eddig nem élte meg túlságosan jól a fürdetés, a bőr és hajápolás pillanatait, akkor ideje, hogy mindketten fellélegezzetek!

Az oldal tetejére