koszmó

Koszmó nagyobb gyerekeknél - Mit tehetsz, ha felbukkant?

2024. 01. 04. 14:19:56

A koszmó nagyobb gyerekeknél, óvodás vagy serdülőkorban is felbukkanhat. Van megoldás a hámló fejbőrre: használj HerbArting koszmó elleni sampont heti 2-3-szor.

Koszmó nagyobb gyerekeknél - Mit tehetsz, ha felbukkant?

Koszmó elleni kisokos – szuper tipp a koszmó kezelésére

2023. 02. 14. 09:32:42

A koszmó a legtöbb baba fejbőrén megjelenik 2-6 hónapos korára. Általános és nem fertőző jelenségről van szó, mégis nagyon sok szülőre ráhozza a frászt. Pánikba esni azonban nem kell, a koszmó ellen ma már könnyű felvenni a harcot. Kicsit makacskodnak ezek a sárgás bőrdarabkák, de ha látják a határozott szándékunkat, akkor eltűnnek.

Alapvetően a kisbabákat érintő bőrelváltozás ez, de időnként előfordul, hogy felnőtt korra is megmarad vagy előbukkan. A most következő tanácsainkat akkor is érdemes betartanod, ha már elmúltál 6 hónapos. ;)

A koszmó kezelése gyerekjáték (is lehet)

2021. 02. 24. 10:00:00

A koszmó kezelése sürgető és megoldásra váró feladat. Viszont a „hogyan” első pillantásra nem tűnik olyan egyszerűen megválaszolható kérdésnek. Ha a hajmosó víz csípi a baba szemét, vagy éppen kiszárítja a fejbőrét, akkor a baj tovább súlyosbítható. De szerencsére létezik olyan kozmetikum, ami kíméletes megoldást kínál.

A bababarát koszmó elleni sampon a természet kincseit egyesíti

2020. 12. 16. 11:00:00

A koszmó elleni sampon alkalmazásával a fáradtságos olajozást, és a sírásokkal terhes hajmosást végérvényesen elfelejtheted. Ha a babád eddig nem élte meg túlságosan jól a fürdetés, a bőr és hajápolás pillanatait, akkor ideje, hogy mindketten fellélegezzetek!

Az oldal tetejére