kenőcs

Ezt próbáld ki, ha szeretnéd a kezedet puhán és sokáig fiatalon tartani

2024. 02. 21. 14:30:15

Ahogy öregszünk, egyre fontosabb odafigyelni a bőrünk egészségére és szépségére, hiszen az idő múlásával a bőr elveszti rugalmasságát és hidratáltságát. A kezek különösen fontosak ebből a szempontból, hiszen folyamatosan kitéve vannak a környezeti hatásoknak, és gyakran elhanyagoljuk őket a bőrápolás terén.

Ezt próbáld ki, ha szeretnéd a kezedet puhán és sokáig fiatalon tartani

A körömvirág krém évszázados csodaszer

2021. 12. 15. 09:00:00

körömvirág krém már dédszüleink idejében is használatos kozmetikum volt. Egykor disznózsír biztosította az alapját, amelyhez a növényt a természetben, saját kezűleg gyűjtötték. Főzéssel, forrázással, keveréssel és pihentetéssel készült végül el a testápoló, amit egyébként rengeteg mindenre alkalmaztak. Fájós ízületekre, kiszáradt bőrre, gyulladt külső sérülések kezelésére. Napjainkban ugyan az előállítási technológia sokat változott és finomodott, de a lényeg, a növény garantálta értékek változatlanok. 

A megfelelő popsikenőcs beválthatja a hozzá fűzött ígéreteket

2021. 01. 27. 11:00:00

A popsikenőcs a kisbabás háztartások elmaradhatatlan kelléke, és igaz, ami igaz, éveken át jó szolgálatot tehet. Sőt, akár még felnőttkorban is adódhatnak olyan helyzetek, amikor a pirosodást megszüntető, a bőrszárazságot orvosló krém jó, ha kézközelben várakozik.

Célkeresztben a popsikenőcs összetevői

2020. 11. 11. 11:00:00

Az újszülöttek bőre nagyon érzékeny, ezért alaposan meg kell nézni, hogy a felhasználásra szánt popsikenőcs pontosan miket tartalmaz. A gyógyszertári kivitelek és a natúr kozmetikumok között akad némi eltérés, ezért megéri kicsit mélyebben beleásnod magad a témába. 

Hogyan készül a lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőcs?

2016. 08. 18. 21:56:48

Szeretnéd nemcsak olvasni, hanem látni is, hogy miben más a HerbArting lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőcs? Szeretnéd látni az összetevőit nem csak felsorolásként, hanem Te magad személyesen? Itt a lehetőség – gyere velünk a műhelyünkbe és nézzétek meg, hogy hogyan dolgozunk :)

Anya, bibi!!!!!!!!

2016. 07. 30. 07:19:44

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de a nyár nálunk alapvetően az egyes kirándulásokon, játszóterezéseken elszenvedett sérülésekről szól. Szerencsére komolyabb baj még nem volt, de a horzsolások és karcolások sajnos mindennaposak. Ez részben persze abból is ered, hogy a babák bőrének hámrétege még vékonyabb, így sokkal könnyebben sérül. Meg persze a sok szaladgálás, térdelés, stb. se használ ilyen szempontból  :)

Az oldal tetejére