Kecskés Karina a HerbArtingról

 

Kecskés Karina a HerbArting Natúrkozmetikumokról

Olvassátok el Kecskés Karina véleményét termékeinkről.

 

Az a kedves felkérés ért, hogy HerbArting termékeket kaptam ajándékba és most ezekről írhatok véleményt.

Háromgyerekes anyaként az elmúlt 10 évben sokféle fürdőszert kipróbáltam már.

 

Mindig nagy öröm számomra, ha egyéni kezdeményezés születik és létrejön valami új és klassz dolog, azért, hogy a gyerekeinknek adjunk valami jót, jobbat, mint amik utunkba kerülnek. A HerbArting ilyen.

 

A HerbArting szerek kiszerelése is gusztusos, finom, ízléses, jó kézbe venni a tégelyeket, kedves a grafikája.

Én négyféle terméket próbáltam ki (testápoló, fürdető, sampon, popsikrém), melyek mindegyike gyógynövényekből készült, nem tartalmaz sem színező, sem mesterséges illatanyagokat. Így amikor beleszippantottam a babatestápolóba szelíden éreztem a kamilla illatát, a babasamponnál pedig körüllengett a mandula illata. Nem úgy hogy az egész fürdőszobában erőszakos orrfacsaró módon terjengjen, hanem diszkréten, alázatosan.

Bársonyosan tisztítja meg a baba bőrét, a popsikrém és a testápoló rögtön felszívódik, selymessé téve a bőr felszínét. Mi a popsikrémet az orrunkra is szoktuk használni, ha sokat fújjuk és kisebesedik.A legjobb próbája egy krémnek szerintem,hogy csípi-e a kidörzsölt felületet. Nálunk a HerbArting popsikrém bevált a piros, fájós orrunkhoz is. Gyorsan hámosította a bőrt, mindenféle fájdalom nélkül és hamar felszívódott.

 

Teljes szívvel ajánlom, kedves anyukák, a HerbArting termékeket!

 

Kívánom, hogy a gyerekektől tanulva és tőlük kimerülve se lankadjon el az önkifejezés vágya a mamákban és valósuljanak meg környezetünket és gyermekeink életét jobbá, egészségesebbé tévő álmok.

 

Ezt olvastad már?

Hogyan készül a lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőcs?

A Kismamablog-HerbArting terméktesztelés eredménye

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére