Káros anyagoktól mentes popsikenőcs

A pelenkák használata során a csecsemőknél gyakran pelenkakiütés, bőrpír és irritáció jelentkezik, amit a popsikenőcs segít elkerülni. A gondosan kiválasztott készítmény gyengéden gondoskodik a legkisebbek bőréről, növelve annak védelmi funkcióit és aktiválva a természetes regenerációs folyamatokat. Ezt manapság sok készítmény ígéri, de nem mindegyikük felel meg az érzékeny bababőr által állított elvárásoknak.

Káros anyagoktól mentes popsikenőcs szakértői cikk HerbArting

Az egyik legnehezebb döntés, amivel a szülők szembesülnek

Kismamaként izgalommal készülünk a csecsemő születésére és megpróbálunk előre elkészíteni mindent, ami az ellátásához szükséges. Ilyenkor különös figyelmet fordítunk a pelenkára és a popsikenőcsre, hiszen ha rosszul választunk, akkor a kiütés és a bőrpír mellett, komolyabb következmények is kialakulhatnak.  Információkat gyűjtünk a barátokról és az ismerősöktől, elolvassuk az interneten található véleményeket, a legdrágább készítmények segítségére számítunk vagy olyan popsikenőcsöt veszünk, ami másoknál jó eredménnyel vizsgázott.

Sokan azon tétováznak, hogy krém vagy por alapú terméket válasszanak annak érdekében, hogy garantálják a gyermek védelmét a salakanyagoktól. Ha Te is olyan kozmetikumot keresel, ami hipoallergén, nem tartalmaz SLS-t, parabéneket, illatanyagokat és színezékeket, a HerbArting lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőcsére már a baba születésének első napjaitól kezdve számíthatsz. A termék összetevői táplálják, hidratálják és lágyítják a bőrt, láthatatlan gátat hozva létre a felületén, ami véd az irritáló szerekkel való érintkezés ellen és megakadályozza a pelenkakiütések, a bőrpír kialakulását.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba popsikenőcs popsikenőcs
Az oldal tetejére