HerbArting napozó tej 150 ml – utánozhatatlan védelem, gyengéd ápolás

A babád egészségének szempontjából elengedhetetlenül fontos a napi sétához, levegőztetéshez megfelelő minőségű készítményeket használnod – tökéletes lehetőséget nyújt ehhez a HerbArting napozó tej 150 ml kiszerelésben.

HerbArting napozó tej 150 ml – utánozhatatlan védelem, gyengéd ápolás

A kicsik bőre elképesztően érzékeny, és ahhoz, hogy elkerülhessétek a kellemetlen, fájdalmas leégést, bőrirritációt, fontos, hogy a napozó tej kifogástalan színvonalat reprezentáljon. A szintetikus úton előállított kémiai anyagokkal terhelt, nano-részecskéket tartalmazó kozmetikumok használatával épp az ellenkező hatást érheted el, mint amit szeretnél. Ne feledd, az ideális védelem jegyében kizárólag a természetes alapanyagokból készített, kifejezetten a legapróbbak igényeihez igazodó készítmények váltják be a reményeidet.

A körömvirág „szupererejéről”

A körömvirág gyógynövény gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatása már többszáz éve ismert. A szóban forgó sokoldalú gyógynövényből készített kivonat, amely a HerbArting napozó tej 150 ml-s kiszerelésű termékének egyik fő alapanyaga, egyszerre véd, ápol és táplálja a bőrt. Ellentétben a legtöbb üzletben kapható körömvirágolajjal, a HerbArting napozó tej fő alapanyagát nem hevítéssel, hanem 5 héten keresztül tartó folyamatos érleléssel készítettük. Ennek az okos eljárásnak köszönhetően a kivonat nem veszít az erejéből, minden fontos anyagot megtart.

HerbArting napozó tej 150 ml – minden, amire a babád bőrének szüksége van

Az antioxidáns hatású, hidratáló naptej vitaminokban is bővelkedik. A hozzáadott magas minőséget képviselő shea-vaj tartalmának köszönhetően megfelelő védelemmel látja el a család szeme fényét a Nap káros sugaraival szemben.

Tartalomhoz tartozó címkék: napozó tej napozó tej 150 ml
Az oldal tetejére