HerbArting mancsápoló csomaggal a téli hideg ellen

A prémiumminőséget képviselő mancsápoló készítmények kötelező kellékei minden felelősségteljes gazdinak. Abban az esetben, ha egyetértesz e kijelentéssel, és gondos kutyatulajdonosként Te is körültekintően készítenéd fel a kiskedvencedet a hamarosan beköszöntő hideg évszakokkal szemben, a HerbArting mancsápoló csomagunkat egészen biztosan hasznosnak találod majd.

HerbArting mancsápoló csomaggal a téli hideg ellen

Az őszi-téli hűvös, zimankós napokat az ebek sem viselik sokkal könnyebben, mint mi, emberek. Amíg nekünk megvan a lehetőségünk bebugyolálni magunkat meleg ruhákba, addig a kutyák hideg elleni védelmét azok bundája, bőre látja el. A palettánkon található mancsápoló készítmények pontosan e két területet hivatottak megvédeni, ellenállóvá tenni és gyengéden ápolni. A csomag egy mancsvédő krémet és kutyamancsmosó sampont tartalmaz. Mondanunk sem kell, a szóban forgó kozmetikumok 100%-ban természetesek, és mentesek mindennemű szintetikus úton előállított káros anyagtól. A teljeskörű mancsápolás jegyében használd először a sampont.

A mancsmosó sampon nem szárítja vagy irritálja a bőrt. Lágyan tisztít, miközben a gazdi kezének is jót tesz. Fő alapanyaga a rendkívüli bőrnyugtató hatásáról ismert kamillafőzet, amely az esetleges gyulladások esetén is beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ha a kutyusod tappancsát szárazra törölted, második lépésként jöhet a mancsápoló krém használata. A szóban forgó termék egyszerű, de annál nagyszerűbb természetes összetevőivel, így többek között a shea-vajjal, körömvirágolajjal és méhviasszal nyújt teljeskörű védelmet az ebednek nemcsak a faggyal, de a maró hatású sóval szemben is.

Tartalomhoz tartozó címkék: mancsápoló mancsvédő krém
Az oldal tetejére