HerbArting kutyasampon 100 ml az egészséges és boldog kutyusokért

A kínálatunkban kapható, 100%-ban vegán kutyasampon 100 ml kiszerelésben nemcsak a gazdik, de a kutyusok kedvence is. Köztudott, hogy számos háztartásban a kutyák nem csupán a házőrző szerepét töltik be, de sokkal inkább számítanak családtagnak. Éppen ezért minden tekintetben megérdemlik a kényeztető törődést és osztatlan figyelmet a részedről.

HerbArting kutyasampon 100 ml az egészséges és boldog kutyusokért szakértői cikk HerbArting

Főszerepben az egészség

Nos, nem állítunk azzal valótlant, ha kijelentjük, négylábú barátaink bizony nem elkötelezett hívei a fürdésnek. A magas színvonalat képviselő, gondosan összeválogatott hatóanyagokkal operáló HerbArting kutyasampont viszont még az ebek is imádják, hiszen mentes mindennemű káros anyagtól, rendszeresen alkalmazható még az olyan bőrproblémák esetén is, mint az ekcéma, és garantáltan nem irritálja a kiskedvenced bőrét. A kutyasampon fényessé és puhává teszi a kutyusod szőrét – ám az esztétikai értékből fakadó előnyök mellett számos egyéb pozitív tulajdonsága is van.

Valódi vitaminbomba

A kifejezetten négylábú kedvenceknek készített kozmetikum gazdag forrása az E- és a B-vitaminnak is. A sampon fő alapanyaga a kamillafőzet, ami nagyszerű bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. A sampon egyszerre kényeztet és ápol, hála shea-vaj és bio mandulaolaj tartalmának.

Kutyasampon 100 ml – nem lehet panasz a gazdaságosságra sem

A kitűnő ár-érték arányú 100 ml-s sampon ergonomikus, így sokáig szolgálhatja ki az igényeiteket. Abban az esetben, ha kompromisszumoktól mentes minőségre vágysz, a HerbArting kutyasampon beváltja a hozzá fűzött reményeidet.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutyasampon Kutyasampon 100 ml
Az oldal tetejére