HerbArting krémdezodor – csak természetesen!

A természetes összetevőkből álló minőségi krémdezodor hatékonyan veszi fel a harcot a nemkívánatos testszagokkal szemben is. Teszi mindezt szintetikus úton előállított, káros anyagoktól mentesen. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, sokan nincsenek annak tudatában, hogy a boltokban, drogériákban kapható hagyományos dezodorok mennyire veszélyesek az egészségre nézve.

HerbArting krémdezodor – csak természetesen!

Bizony, a modern kor folyamatos rohanásban élő embere túlságosan is hozzászokott a mesterséges kozmetikumokhoz – holott, ha tudnánk, mivel is állunk pontosan szemben, egészen biztosan kerülnénk ezen készítmények használatát. A 100%-ban vegán HerbArting krémdezodor garantáltan frissen és üdén tart egész nap – a minőségi különbség viszont, ami a természetes krémdezodor és szintetikus termékek között van, elképesztő. A többek között csodamogyoróvízből és orvosi zsályából készített natúrkozmetikum nemcsak a kellemetlen szagok kialakulásától véd meg, de gazdagon táplálja és védi a bőrödet, ezt pedig kizárólag a magas színvonalat képviselő produktumokról lehet elmondani.

A csodamogyoróvíz bársonyossá teszi a bőröd, a zsálya az izzadás szabályozását segíti elő, a krémdezodor nyílgyökér-liszt összetevője az izzadság felszívásában játszik szerepet, míg a szódabikarbóna és a cink-oxid hatóanyagok a nemkívánatos szagok kialakulását előzik meg. A krémdezodorban lévő shea-vaj és glicerin a mélyhidratálás élményével ajándékoznak meg. A krémdezodor használata nem okoz irritációt, így akár az érzékeny bőrrel rendelkezők is beépíthetik annak rendszeres alkalmazását a mindennapjaikba.

Tartalomhoz tartozó címkék: krémdezodor krémdezodor 50 ml
Az oldal tetejére