Gyengéden ápoló és tápláló babafürdető, akár érzékeny bőrre is

A gyermekek kizárólag a legjobb minőséget érdemlik mindenből, ezen elvet szem előtt tartva ajánljuk figyelmedbe a kizárólag természetes alapanyagokból készített babafürdető készítményeinket. A kicsik bőre végtelenül érzékeny, így a babádat kizárólag a megkérdőjelezhetetlen minőséget reprezentáló kozmetikai szerekkel ápolhatod. A HerbArting kamillás babafürdetőjében ezúton sem fogsz csalódni.

Gyengéden ápoló és tápláló babafürdető akár érzékeny bőrre is

Babafürdető a gyengéd ápolás jegyében

A növényi alapú babafürdető mentes mindennemű illóolajtól. Nem irritálja a bőrt, hiszen a legkisebb mértékben sem tartalmaz mesterséges úton előállított anyagokat.

Néhány szóban az összetevőkről

A kamillás készítmény ereje a természetes összetevőiben rejlik. Egyik fő hatóanyaga, a bio kamillából készített finom főzet kellemesen nyugtató hatású és még az érzékeny bőrrel rendelkező babák esetében is beváltja a hozzá fűzött reményeket. Bár a kicsik bőre legendásan puha, a kifejezetten prémiumminőséget reprezentáló shea vaj és bio mandulaolaj összetevők képesek még ezt a hatást is tovább fokozni, miközben táplálják és védik a bőrt. A babafürdető egyébként gazdag vitaminforrás is, hiszen nemcsak B-vitamint, de a bőr egészségének megőrzésében nagy szerepet játszó E-vitamint is tartalmaz.

Akár az egész családnak is

Bár e kozmetikum kifejezetten a legkisebbek igényeihez igazodva lett elkészítve, ez nem zárja ki, hogy az egész család ne élvezhetné ki annak minden előnyét. A 100%-ban vegán babafürdető funkcionálhat akár samponként vagy tusfürdőként is. Hidd el, a bőröd és a hajad is hálás lesz az exkluzív törődésért!

Tartalomhoz tartozó címkék: babaápolás babafürdető
Az oldal tetejére