fürdetőkrém

Milyen a megbízható újszülött fürdető?

2021. 12. 28. 10:00:00

A tökéletes újszülött fürdető nem a levegőben szálló illatfelhőjéről, a vad habzásáról és a színes buborékjairól híres. Ezek a jellemvonások ugyanis a legtöbbször a kemikáliákkal dúsított termékek sajátjai. Márpedig a minőség és egyúttal a megbízhatóság ott kezdődik, ahol mesterséges anyagoknak helyük nincsen. Ez az a mérce, ami mindenkor tiszta képet adhat egy adott kozmetikumról.

Természetes fürdetőkrém a puha bababőrért

2021. 07. 01. 12:00:00

A fürdetőkrém kiválasztása központi szerepet tölt be a kicsi ápolásában. Egy rosszul megválasztott készítménnyel a száraz bőrt és akár az ekcémás tünetek megjelenését is kockáztathatod. Az újszülöttek bőre különösen nagy odafigyelést igényel, de a bőrápolás kérdése mellett felnőttként sem mehetünk el.

Fürdetőkrém a száraz bőr ellen

2021. 05. 03. 10:00:00

A babák bőre nagyon érzékeny és különleges gondoskodást igényel, emiatt, ha nem kifejezetten az igényeiknek megfelelő fürdetőkrém kerül a testükre, az vékonyabbá, valamint az irritációra és a berepedezésre hajlamosabbá válhat. A kicsik egy teljesen természetes védőfóliával borítva születnek.

A fürdetőkrém gyengéden tisztít, egyúttal pedig kényeztet

2021. 01. 13. 10:00:00

A fürdetőkrém akár multifunkcionális bőrápolási terméknek is tekinthető. Hiszen túl azon, hogy kiválóan helytáll, mint tusfürdő, folyékony szappanként, samponként, sőt, arclemosóként is használhatod. Ráadásul a gyermekek (már babakortól kezdve) és a felnőttek egyaránt sikerrel és nagy megelégedéssel alkalmazhatják.

Az oldal tetejére