Fürdetőkrém a száraz bőr ellen

A babák bőre nagyon érzékeny és különleges gondoskodást igényel, emiatt, ha nem kifejezetten az igényeiknek megfelelő fürdetőkrém kerül a testükre, az vékonyabbá, valamint az irritációra és a berepedezésre hajlamosabbá válhat. A kicsik egy teljesen természetes védőfóliával borítva születnek.

Fürdetőkrém a száraz bőr ellen

A szakértők és a gyermekorvosok  azt javasolják a szülőknek, hogy ezt ne töröljék le, hanem hagyják a bőrön, amíg az teljesen felszívódik, mivel értékes lipideket, aminosavakat és fehérjéket tartalmaz.

Fürdetőkrém, ami figyelembe veszi a bababőr jellegzetességeit

Amikor az életének első évében túl gyakran és nem natúr fürdetőkrémmel fürdetjük a kicsiket, eltávolítjuk a bőrüket védő természetes lipideket. Ezáltal a baba bőre sérülékennyé és szárazzá válhat, ami atópiás tüneteket eredményezhet. Hogy ezt megelőzd, fürdesd a csecsemődet minden második nap minőségi fürdetőkrémmel és naponta használj növényi kivonatokat tartalmazó hidratáló krémet! Ügyelj arra is, hogy természetes szövetekből készült gyerekruhákat és babaágyneműt válassz! Ugyanis a ruhagyártásban használt vegyszerek, illatanyagok és színezékek, valamint a mosószerek és más bébi termékek irritációt, szárazságot, hámlást és kiütéseket okozhatnak az újszülötteknél. 

A száraz bababőrnek intenzív és hidratáló kozmetikai készítményekre van szüksége, ami mentes a parabénektől és a mesterséges illatanyagoktól. A minőségi bio shea vajban és bőrpuhító panthenolban gazdag HerbArting fürdetőkrém segít megelőzni a bőrszárazság kialakulását, illetve csökkenti a viszketést és az irritációt.

Tartalomhoz tartozó címkék: babatestápoló fürdetőkrém
Az oldal tetejére