Ezzel ápolhatod a babád bőrét gyógyszertári popsikrém helyett

Ha újdonsült anyukaként meggyűlt a bajod a kiütésekkel és a bőrpírral, akkor valószínűleg előbb vagy utóbb Te is a gyógyszertári popsikrém segítségével próbálod majd rendbe hozni a babád bőrét. Az ilyen készítményt a megtisztított bőrre alkalmazzák a használt pelus cseréje során, minden alkalommal, a teljes gyógyulásig. Sok édesanyát elriaszt a használatától a meglehetősen kellemetlen illat, ami a tégelyből árad. Ha Te is közéjük tartozol, akkor érdemes tovább olvasnod!

Ezzel ápolhatod a babád bőrét gyógyszertári popsikrém helyett szakértői cikk HerbArting

Mert a a babád a legjobbat érdemli

A gyógyszertári popsikrémet nemcsak a súlyosabb bőrgyógyászati ​​problémákra irányuló kifejezett terápiás hatása miatt, hanem a pelenkakiütés hatékony megelőzése végett is szeretjük. A készítmény nagy arányban tartalmaz talkumot. Ez egy természetes ásványi anyag, ami csökkenti a súrlódás okozta irritációt. Azon a helyen kell alkalmazni, ahol a bőr a pelenka anyagával vagy a rugalmas szalagokkal érintkezik, illetve a baba testének redőiben. 

Amennyiben az a célod, hogy megakadályozd a pelenkakiütések, a bőrrepedések és a sebek megjelenését ezen az érzékeny területen, de ragaszkodsz a 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó termékekhez, a gyógyszertári popsikrémen kívül más lehetőségeid is vannak. A gyógyító és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező komponenseket tartalmazó HerbArting termékek vitaminokkal, természetes olajokkal és gyógynövény kivonatokkal ápolják az érzékeny babapopsit. Ha a gyógyszertári popsikrém helyett valami teljesen organikusra vágysz, próbáld ki a gyermekek bőrének jellemzőit, figyelembe véve a kifejlesztett HerbArting kozmetikumokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyógyszertári popsikrém popsikenőcs
Az oldal tetejére