Előtte/Utána

Nagyon köszönjük Nektek a rengeteg vevői visszajelzést/véleményt termékeinkkel kapcsolatban,  jó olvasni, hogy hány embernek tudtunk segíteni :) Külön öröm, ha képet is küldtök arról, hogy hogyan segítettek Nektek a HerbArting termékek. Oszd meg velünk véleményedet és küldj nekünk képet bátran a herbarting@gmail.com címre. Nagyon köszönjük:)

DOMI

Domi ekcémás bőrprobléma utána
Domi ekcémás bőrprobléma előtte
Domi anyukája, Ági júliusban keresett meg kétségbeesve, hogy mit tudnék ajánlani a csúnya foltokra, amit a bőrgyógyász atópiás dermatitisznek, ekcémának vagy gombás fertőzésnek gondolt, de a kezelés nem segített. Túl voltak már 3 hónapnyi sikertelen tejmentes diétán, így a család macskája keveredett gyanúba, hogy esetleg ő okozza a tüneteket és az orvos azt javasolta, hogy váljanak meg tőle :( Szerencsére ekkor találkozott Ági a termékeimmel. Én egy komplex ápolást javasoltam Domi bőrének - HerbArting fürdetőkrémet a fürdéshez, HerbArting körömvirágos babatestápolót utóápoláshoz és HerbArting lanolinos, ligetszépeolajos popsikenőcsöt a legcsúnyább foltokra kiegészítésként. 5 nappal azután, hogy elkezdték használni a javasolt termékeket, máris látványos volt a változás - a belobbant, csúnya foltok megszűntek, a bőr máris szebb lett, hidratált és puha. És így kiderült az is, hogy nem a cica okozza a tüneteket és boldogan élhetnek együtt, amíg világ a világ - immáron egészséges bőrrel. Nagyon köszönjük Áginak a képeket!
 
 
 
MÁRTA
 
Márta ekcéma kéz utána Márta ekcéma kéz előtteMárta is ekcémás gondokkal keresett meg, neki a kézfején jelentkeztek az ekcéma tünetei és persze sajnos ő sem úszta meg fájdalom, viszketés és vakaródzás nélkül. A HerbArting védőkrémet ajánlottam neki, hogy gyorsan enyhüljenek a tünetei. Szerencsére ezt Márta kézbőre is így gondolta, és rohamosan gyógyulni kezdett. Ráadásul a HerbArting védőkrém a panaszok újbóli előfordulását is csökkenti, mivel remekül ápolja és védi a bőrt a vízvesztéstől.


 
 

 

 

 

ZSOMBOR

Zsombor ekcémás arcbőr utána Zsombor ekcémás bőr előtte
Zsombor anyukája sok követ megmozgatott, hogy segíteni tudjon édes kisfiának, aki ekcémás panaszoktól 
szenvedett, ami elsősorban az arcbőrén jelentkezett  - az arcocskája borzasztóan viszketett és nem akart gyógyulni. Szülei kipróbálták a HerbArting popsikenőcsöt, ami a 100 %-ig természetes gyulladáscsökkentő és ápoló összetevőinek köszönhetően, nagyon gyorsan és látványosan enyhítette a tüneteit. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ANITA

Anita ekcéma kéz előtte utána
Anita sokat szenvedett a bőrével, mire ránk talált...És végre pozitívan csalódott:

"Nagyon nagyon régóta, 6 éves korom óta vagyok allergiás. Diszhidrotikus ekcéma van a tenyereimen már 30 éve, nagyon nehéz karban tartani. Ha már leszáradtak a hólyagocskák, a bőröm berepedezik, mert nem tudom kenni semmivel, gyakorlatilag minden kencére allergiás vagyok. Ti voltatok a századik próbálkozásom. Mutatom a különbséget. És köszönöm. Hálás vagyok!"

Köszönjük a visszajelzésed, Anita!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OLÍVIA

Olívia ekcémás kar előtte-utána képekOlívia születése óta küzd a száraz és érzékeny bőrével, ami könnyen ki is pirosodik, ráadásul most télen a karján is száraz, viszkető foltok jelentek meg. Ennek kezelésére éjszakára a HerbArting lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőcsöt javasoltam, ami remekül ápolja, hidratálja és nyugtatja a bőrt. Pár nap után már jelentkezett a pozitív hatás:

"Szuperül bevált a popsikrém az ekcémára. A védőkrém pedig a pofijára. Ha elfogy, ismét veszünk."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIKTÓRIA

Viktória ekcémás kéz előtte utánaViktória szintén egészen kicsi kora óta küzd ekcémás problémával, ami nagyon látványos helyen, a kezén jelent meg. Erre a problémára én egy kombinált kezelést javasoltam: éjszakára a HerbArting lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőcsöt, nappalra pedig a HerbArting védőkrémet, hogy ne csak ápoljuk és gyógyítsuk a bőrt, hanem a megfelelő védelméről is gondoskodjunk. Két nap után ilyen látványos volt az eredmény:

"Lenne egy kis tapasztalatom a vagy véleményem. Első sorban is nagyon szépen köszönöm, hogy ajánlottad az ekcémámra a popsikrémet illetve védőkrémet. Kenegetem minden este a popsikrémmel. Nagyon szétnyílt az ujjam nagyon fáj alig tudtam behajlítani. De amióta ezzel kenem hatalmas változás történt egyszerűen egy csoda a popsikrém 2 nap alatt összehúzta a sebem és gyönyörűen gyógyul. Mindenkinek csak ajánlani tudom ilyen durva ekcémára is. Bepantent próbáltam rá ami nem segített kb szülésem óta szenvedek vele. De örülök, hogy téged megkérdeztelek mi is jó rá pikk-pakk helyre tette a kezem. Csoda termékeitek vannak."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LARA
 
Lara ekcémás arc utána Lara ekcémás arc előtteLarának nagyon száraz volt a bőre, így anyukája megrendelte neki a HerbArting Didergő termékcsomagot. 
"A 3 hónapos kisbabámnak a hideg annyira kiszárította a bőrét hogy, olyan lett mintha ekcémás lenne! Bekentem az arcát,(reggel-este) amit imád; és 2 nap után gyönyörűen elmúlt! Olyan szèp és újabb lett a kis arca! Imádom!"

 

 
 
 
 
 
KATÓ
 
Kató ekcémás kéz utána Kató ekcémás kéz előtteKislányom, Kató is ekcémával küzd, ami időről időre előjön és megkeseríti az életét. A képen az ő kezét látjátok, mivel az óvodai szappan és kézfertőtlenítés előhozta az ekcémáját, ami másoknál is állandó problémát jelent. A sebesedést, viszketést megelőzendő, azonnal elkezdtem ápolni a kezét: Először HerbArting lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőcsöt használtunk éjszakára, ami rögtön megnyugtatta a fájó, égető bőrét. Másnap (hiszen bent újra kezet mosott) éjjelre ismét popsikenőcsöt, nappalra pedig HerbArting védőkrémet alkalmaztunk, ami megvédte a kezeit a benti szappan káros hatásaitól.
 
 
 
Az oldal tetejére