ekcéma

Hogy néz ki a baba ekcéma? Hát így! – Képek

2023. 09. 01. 11:25:25

Gyanús pöttyök, foltok jelentek meg a kisbabád bőrén? Száraz, viszket? Nézd meg a baba ekcéma képeket a cikkben, hogy megtudd, ezzel a betegséggel van-e dolgod.

A baba ekcéma kialakulásától a legtöbb friss szülő fél, és nagyítóval lesi a kicsi bőrét minden pelenkázás és fürdetés alkalmával. Ha csak egy pici pirosodás, száradtabb rész megjelenik, megijed. Pedig kevesen tudják, hogyan néz ki a baba ekcéma valójában. Lássuk, milyen is a bőrfelszín, ha ezzel a betegséggel van dolgunk. Az érzékeny olvasóknak előre jelezzük, hogy felkavaró ekcémás bőr képek következnek. Nagy levegő, szemléld meg, aztán gondolj valami szépre! :)

Hogy néz ki a baba ekcéma? Hát így! – Képek

Téli babaápolás – hogyan védjük a hidegben a babák érzékeny bőrét?

2022. 12. 01. 22:12:21

A még vékony, érzékeny bababőr ápolására mindig oda kell figyelni. Nyáron az erős napsütéstől, télen a csípős hideg hatásaitól fontos megvédenünk. Nem érdemes a hideg miatt lerövidíteni vagy kihagyni a sétákat, hiszen a friss levegőre szüksége van a babának. Érdemes viszont odafigyelni közben a bőre egészségére, a babaápolásra.

A baba ekcéma állapotára nem a beletörődés a megoldás

2020. 12. 02. 11:00:00

baba ekcéma megkeserítheti az egész család életét. A kicsi szenvedését látni, tűrni, és a tétlenség érzésével megbirkózni, embert próbáló feladat. De biztos, hogy nem létezik a problémára megoldás? Bár az ekcéma a tudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható, ám a tünetek eredményesen kezelhetőek.

A kis Zsombor, Márta és a HerbArting natúrkozmetikumok gyógyító ereje

2020. 05. 06. 08:19:26

A gyermekek és a felnőttek bőrproblémáin is segítenek a HerbArting natúrkozmetikai termékei. Ismerd meg Zsombor és Márta történetét, akik az ekcéma tüneteit győzték le.

Ekcéma és atópia kutyáknál

2020. 02. 19. 09:49:19

A kutyák is lehetnek betegek és bizony nekik is lehetnek bőrproblémáik. Míg az előbbire természetesen gondolunk, az utóbbi csak ritkán merül fel bennünk. Pedig egy kutya is lehet ekcémás vagy atópiás. Hogy mire figyeljünk ezzel kapcsolatban és hogyan kezelhetjük ezt a problémát, arról igyekszünk most teljes körű információkkal szolgálni.

4 veszélyes összetevő a babaápolási termékekben

2017. 08. 28. 14:28:21

Kerüld a veszélyes összetevőket tartalmazó babaápolási termékeket! Cikkünkben elmondjuk, melyik a legveszélyesebb négyes, és mit tesz a HerbArting ellenük.

Ekcémás a gyermeked, vagy szeretnél mindent megtenni a megelőzése érdekében?

Olvasd el, milyen összetevőkre érdemes figyelned, amikor babaápolási termékeket vásárolsz!

Vigyázat! A bolti kutyasampon veszélyes!

2016. 11. 09. 12:31:03

Ekcémás a kutyád? Vagy valamilyen más bőrbetegséggel küzd? Nézd meg jól, hogy milyen a kutyasampon összetétele. Lehet, hogy ez az oka mindennek.

Egyre több statisztika igazolja, hogy az ekcémával és egyéb bőrbetegséggel küzdő kutyusok száma nő. Persze hivatalos adatok nélkül is tudjuk ezt, elég, ha csak szétnézünk a környezetünkben és beszélgetünk a kutyás barátainkkal. De vajon melyek az okok? Miért betegszik meg egyre több kutyus? A kutatók szerint a kutyasampon a felelős.

Az oldal tetejére