ekcéma babáknál

Hogy néz ki a baba ekcéma? Hát így! – Képek

2023. 09. 01. 11:25:25

Gyanús pöttyök, foltok jelentek meg a kisbabád bőrén? Száraz, viszket? Nézd meg a baba ekcéma képeket a cikkben, hogy megtudd, ezzel a betegséggel van-e dolgod.

A baba ekcéma kialakulásától a legtöbb friss szülő fél, és nagyítóval lesi a kicsi bőrét minden pelenkázás és fürdetés alkalmával. Ha csak egy pici pirosodás, száradtabb rész megjelenik, megijed. Pedig kevesen tudják, hogyan néz ki a baba ekcéma valójában. Lássuk, milyen is a bőrfelszín, ha ezzel a betegséggel van dolgunk. Az érzékeny olvasóknak előre jelezzük, hogy felkavaró ekcémás bőr képek következnek. Nagy levegő, szemléld meg, aztán gondolj valami szépre! :)

Hogy néz ki a baba ekcéma? Hát így! – Képek

Téli babaápolás – hogyan védjük a hidegben a babák érzékeny bőrét?

2022. 12. 01. 22:12:21

A még vékony, érzékeny bababőr ápolására mindig oda kell figyelni. Nyáron az erős napsütéstől, télen a csípős hideg hatásaitól fontos megvédenünk. Nem érdemes a hideg miatt lerövidíteni vagy kihagyni a sétákat, hiszen a friss levegőre szüksége van a babának. Érdemes viszont odafigyelni közben a bőre egészségére, a babaápolásra.

Mit tehetsz, ha ekcémás baba van a családban?

2021. 06. 28. 12:00:00

Az ekcémás baba igazi kihívás a szülőknek, hiszen az átlagosnál jobban kell ápolni a bőrét és arra is oda kell figyelni, hogy a tünetek kiváltó okát  megszüntessük. A babák bőre finom és puha, de éppen emiatt igen sérülékeny.

Az ekcéma babáknál a természet erejével megfékezhető

2021. 02. 12. 11:00:00

Az ekcéma babáknál egyáltalán nem ritka jelenség. A legtöbb család valamilyen módon találkozik a problémával. A szerencsésebbek csak enyhe tüneteket: bőrszárazságot, viszketést tapasztalhatnak. Míg súlyosabb esetben a kiütések és az erőteljes fájdalmak nehezíthetik meg az éjjeleket, nappalokat.

A csecsemő ekcéma nem ritka, de orvosolható probléma

2021. 02. 09. 10:00:00

A csecsemő ekcéma száraz, kipirosodott, súlyosabb esetben felhólyagosodott bőrrel jár együtt. A gyulladásos folyamat rengeteg kellemetlenséget és fájdalmat generál. Az érintett babák és szüleik éjjelüket-nappalukat feláldozhatják a küzdés oltárán. Ám ebbe az áldatlan helyzetbe beletörődni semmiképpen nem érdemes. Mert létezik természetes és hatékony megoldás.

Az oldal tetejére