Célkeresztben a popsikenőcs összetevői

Az újszülöttek bőre nagyon érzékeny, ezért alaposan meg kell nézni, hogy a felhasználásra szánt popsikenőcs pontosan miket tartalmaz. A gyógyszertári kivitelek és a natúr kozmetikumok között akad némi eltérés, ezért megéri kicsit mélyebben beleásnod magad a témába.

Célkeresztben a popsikenőcs összetevői szakértői cikk HerbArting

Természetesen a patikákban kapható popsikenőcs teljes mértékben megfelel az előírásoknak, különben nem lehetne azt forgalomba hozni, de olykor kerülhetnek bele olyan anyagok, amiknek nincs feltétlen keresnivalójuk az adott készítményben, érdemben. Ha pedig már van rá lehetőség, hogy válassz, akkor miért is ne tennéd azt meg?! Lássuk akkor azokat az összetevőket, amiknek többek között a gyógyszertári popsikenőcs elég kellemetlen illata is „köszönhető”. A ricinus- és csukamájolaj, valamint az ecetsav keveréke már önmagában adhat egy olyan alap aromát, ami elég zavaróvá teszi a termék szagát.

Ezen kívül a zsírkő (Talcum), amit töltőanyagnak használnak, erősen kétes hatással bír a legújabb tanulmányok szerint. Az alumínium-acetát-tartarát, a cink-oxid, a sztearin, a gyapjúviasz alkoholok és a fehér viasz is jelentős mennyiségben jelenlévő alkotóelem. Természetesen ezek közül többnek is áldásos hatást tulajdonítanak, így nincs ok az aggodalomra, de ha már popsikenőcs, akkor annak legyen kellemes illata! Amennyiben szeretnél egy jó alternatívát, akkor a HerbArting lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőcs minden bizonnyal el fogja nyerni a tetszésedet. Az illatos kamillából, sheavajból, mandula- és ligetszépeolajból, lanolinból, B- és E-vitaminok hozzáadásával készült natúr kozmetikum minden tekintetben ki tudja elégíteni az elvárásokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: kenőcs popsikenőcs
Az oldal tetejére