Babasampon koszmó ellen 100 ml – hatékonyság és gyengéd ápolás tökéletes kombinációja

Természetes babasampon koszmó ellen 100 ml kiszerelésben, ami nemcsak hatékony megoldást biztosít a rettegett ellenséggel szemben, de gyengéden ápol és táplálja is a bőrt? Igen! Nálunk a HerbArting-nál semmi sem lehetetlen, ha a kicsik egészségmegőrzéséről van szó.

Babasampon koszmó ellen 100 ml - hatékonyság és gyengéd ápolás

A koszmónak, a tévhittel ellentétben az égvilágon semmi köze a koszhoz vagy a higiéniai szokások elhanyagolásához- még a legféltettebb óvó gondoskodással körülvett kisbabák fején is könnyen előfordulhat. Általában a babák életének első hónapjaiban jelenik meg, az anyukák legnagyobb riadalmára. A szóban forgó barnás színű anyag eltávolítása a megfelelő kozmetikum hiányában bizony roppant fárasztó, sőt, minden résztvevőnek kellemetlen. Ha olyan megoldást keresel, amellyel a rémálomba illő hajmosások végre egyszerű és kellemes napi rutinná válhatnak, a kínálatunkban található, 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó vegán babasampon koszmó ellen 100 ml kiszerelésben egészen biztosan nem fog csalódást okozni a számodra.

A bőrnyugtató kamillakivonat, shea-vaj és mandulaolaj gondoskodik a babák fejbőrének ápolásáról és védelméről, miközben a fűzfa-kivonat hámlasztó szuperereje végleg pontot tesz a koszmó elleni frusztráló küzdelemre. A babák igényeihez igazodó sampon természetesen nem csíp, kellemes illatának köszönhetően nyugtatóan hat az újszülöttekre is. Mentes mindennemű illóolajtól, nem szárítja sem a hajat, sem a fejbőrt. Hála a vegán alapanyagoknak, a babasampon koszmó ellen 100 ml kiszerelésében a csemetéd haját is fényessé, lággyá varázsolja.

Tartalomhoz tartozó címkék: babasampon babasampon koszmó ellen 100 ml
Az oldal tetejére