babasampon

Koszmó nagyobb gyerekeknél - Mit tehetsz, ha felbukkant?

2024. 01. 04. 14:19:56

A koszmó nagyobb gyerekeknél, óvodás vagy serdülőkorban is felbukkanhat. Van megoldás a hámló fejbőrre: használj HerbArting koszmó elleni sampont heti 2-3-szor.

Koszmó nagyobb gyerekeknél - Mit tehetsz, ha felbukkant?

Koszmó elleni kisokos – szuper tipp a koszmó kezelésére

2023. 02. 14. 09:32:42

A koszmó a legtöbb baba fejbőrén megjelenik 2-6 hónapos korára. Általános és nem fertőző jelenségről van szó, mégis nagyon sok szülőre ráhozza a frászt. Pánikba esni azonban nem kell, a koszmó ellen ma már könnyű felvenni a harcot. Kicsit makacskodnak ezek a sárgás bőrdarabkák, de ha látják a határozott szándékunkat, akkor eltűnnek.

Alapvetően a kisbabákat érintő bőrelváltozás ez, de időnként előfordul, hogy felnőtt korra is megmarad vagy előbukkan. A most következő tanácsainkat akkor is érdemes betartanod, ha már elmúltál 6 hónapos. ;)

A babasampon állatian jó kozmetikum, állati eredetű összetevők nélkül

2022. 01. 19. 11:00:00

Babasampon nélkül nem élet a babás élet. Na, de azért az kicsit sem mindegy, hogy melyik az a készítmény, ami a legtöbbet adja. Ugyanis ennél kevesebbet nem érdemel sem a gyermeked, se Te magad. Lévén az optimális ápolás áldásos következménye a nyugalom, a béke és a kiegyensúlyozottság. Olyan értékek ezek, amik kicsi és nagy korban egyaránt aranyat érnek.

Az ideális baba sampon nemcsak vágyálom

2021. 11. 09. 11:00:00

Az a baba sampon, ami kíméletesen tisztít, és nem okoz fizikai kellemetlenségeket, nem pusztán délibáb, amire jó rágondolni, ám ami valójában elérhetetlen. Éppen ellenkezőleg. A gondoskodás magas fokát könnyedén az életetek részévé teheted.

Babasampon koszmó ellen 100 ml – hatékonyság és gyengéd ápolás tökéletes kombinációja

2021. 09. 28. 00:00:00

Természetes babasampon koszmó ellen 100 ml kiszerelésben, ami nemcsak hatékony megoldást biztosít a rettegett ellenséggel szemben, de gyengéden ápol és táplálja is a bőrt? Igen! Nálunk a HerbArting-nál semmi sem lehetetlen, ha a kicsik egészségmegőrzéséről van szó.

A babasampon a természet erejével tisztít

2021. 02. 01. 11:00:00

A természetes anyagokat tartalmazó babasampon az ápolás, gondoskodás legjobb, legkíméletesebb módját kínálja. A tartósító- és vegyszerektől, színezékektől és egyéb mesterséges eredetű kemikáliáktól mentes termék kizárólag olyan összetevőkkel büszkélkedik, amelyek természetes formájukban az élővilág részét képezik. A babák bőre általában kifejezetten érzékeny.

Az oldal tetejére