babakrém

Válassz jól baba naptejet! 5 tipp, hogy mire figyelj a kiválasztásnál

2023. 03. 14. 11:29:11

Nyakunkon a meleg idő és a nyár, támadnak a káros UV-sugarak. A kisbabák esetében ezt különösen komolyan kell venni, hiszen fiatal, érzékeny bőrük még kitettebb, mint a miénk, felnőtteké. Ezért nekik speciális baba naptejre van szükségük. A bababőrre fejlesztett naptej nem holmi úri huncutság és luxus, hanem a nyári babaápolás alapvető terméke.

Babaápolás természetesen: Ilyen kozmetikumokkal készülj a kicsi érkezésére

2023. 02. 14. 12:07:51

Amikor az első babáddal vagy várandós, hirtelen rengeteg termékkel találod szembe magad. Csak kapkodod a fejed, amikor a már tapasztaltabb szülők vagy a mindenáron tanácsokat osztogatni vágyók hosszú listát írnak neked arról, mi mindent kellene beszerezned, mire a baba megszületik. A lista időnként olyan hosszú, hogy akár körbeérne az Egyenlítőn. Pedig nem kell túlzásba esni, és főleg nem kell megijedni a hatalmas termékkínálattól. A babaápolási termékek, babakozmetikumok közül például elég csak néhány alap darabban gondolkodnod, nincs a babának szüksége raklapnyi kencékre.

A bababarát babakrémek ápolnak, mellékhatásoktól mentesen

2022. 01. 26. 11:00:00

A babakrémek funkciója a nagybetűs táplálás, azaz a tápláló anyagok bőrbe juttatása. Azonban nagyon nem mellékes, hogy ez milyen úton-módon történik meg. Hiszen, ha a kence alapanyagai között kétes eredetű, szintetikus adalékok is felfedezhetőek, azok irritációkat válthatnak ki, és borítékolhatják a sírást kiváltó kellemetlenségeket. Viszont a minőségi alternatívák semmiféle problémát nem generálhatnak, pusztán nyugodt, békés és tápláló együttlétekkel ajándékozhatják meg az egész családot.

A tökéletes babakrém nyomában

2021. 12. 22. 10:00:00

Minden szülő vágya, hogy olyan anyagokkal, jelen esetben kozmetikumokkal ápolja a gyermeke bőrét, ami a lehető legjobb tulajdonságokkal büszkélkedik. Így aztán egy cseppet sem mellékes, hogy a nap mint nap kézbe fogott babakrém milyen jellemvonásokat testesít meg. Melyek azok a tényezők, jellemzők, amikre érdemes odafigyelni? Ennek jártunk utána.

Miről ismerhető fel az ideális baba popsikrém?

2021. 11. 23. 10:00:00

baba popsikrém nélkülözhetetlen kence a mindennapokból. Na, de milyen a tökéletes termék? Mik azok a tulajdonságok, amik pozitív értelemben árulkodóak?

Hasznos tippek babakrém vásárláshoz

2021. 05. 07. 12:00:00

A csecsemők bőre jelentősen eltér a felnőttekétől, ezért a nekik készült babakrém természetes, tápláló és biztonságos. A létrehozásánál a gyártók figyelembe veszik, hogy mennyire finom, szárazságra hajlamos és túlérzékeny alannyal van dolguk, ami különleges gondoskodást igényel.

A babakrémek magukban rejthetik a természetességet

2021. 03. 15. 12:00:00

A babakrémek arra hivatottak, hogy kíméletesen, ugyanakkor eredményesen ápolják a kicsik bőrét. Ami gyakorlatilag kezdetektől fogva prioritást élvez, és nagyon nem mellékes, hogy milyen készítmények kerülnek a figyelmed, érdeklődésed célkeresztjébe.

A babakrém nemcsak babáknak jó választás

2021. 03. 03. 11:00:00

A babakrém a kíméletes, mégis eredményes testápolás egyik legjobb alternatívája. A nevével ellentétben pedig, nemcsak a család aprajának tökéletes döntés.

Az oldal tetejére