Az a bizonyos extrakényeztetés: a kávéfőzet alapú micellás víz

Bátran kijelenthetjük, a micellás víz a fáradt, kimerült édesanyák egyik legjobb barátja. A gyermekáldás az élet egyik, ha nem a legkáprázatosabb ajándéka, ám tagadhatatlan, hogy a kisded körüli teendők ellátása kimeríti a szülőket.

Az a bizonyos extrakényeztetés: a kávéfőzet alapú micellás víz

A nem alvás, az új szituációval járó kezdeti nehézségek, a felmerülő akadályok bizony rányomják a bélyegüket az anyukák arcbőrére is. Érthető igény viszont a hölgyek részéről, miszerint ebben a boldog-kimerítő időszakban is a lehető legjobb formájukat szeretnék hozni. Ebben nyújt hatékony és gyors segítséget a koffeindús kávéfőzet alapú HerbArting Micellás víz.

A reggeli fekete kicsit átgondolva

Ahogy a reggelek sem lehetnek teljesek egy jó erős fekete nélkül, úgy az otthoni arcápolási rutinodból sem maradhat ki a koffeinbombának is beillő fantasztikus micellás víz használata. Elfoglalt édesanyaként biztosan tudod, hogy a baba és a háztartás körüli feladatok teljesítése közben nagyon nehéz időt szakítani az olyan extratevékenységekre, mint a szépségápolás. Mi a HerbArting-nál tökéletesen értjük ezt a problémát, így a praktikusságból fakadó értékekre is nagy hangsúlyt fektettünk a termékpalettánk összeállításakor. A kávéfőzet alapú micellás víz ennek tükrében nemcsak tisztít, de a bőr gazdag táplálásában is nagy szerepet játszik.

Két legyet üthetsz egy csapásra, ha bizalmat szavazol a micellás víznek

Kávéfőzet és kókuszkivonat tartalmának köszönhetően a micellás víz hatékonyan távolítja el az arcbőrödről a szennyeződéseket, hialuronsav tartalmának köszönhetően pedig visszaadja a bőröd rugalmasságát. Az arcbőröd egész napos védelméért és frissen tartásáért pedig a gyógynövényes kivonatok felelnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Micellás víz szérum
Az oldal tetejére