Anya, bibi!!!!!!!!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de a nyár nálunk alapvetően az egyes kirándulásokon, játszóterezéseken elszenvedett sérülésekről szól. Szerencsére komolyabb baj még nem volt, de a horzsolások és karcolások sajnos mindennaposak. Ez részben persze abból is ered, hogy a babák bőrének hámrétege még vékonyabb, így sokkal könnyebben sérül. Meg persze a sok szaladgálás, térdelés, stb. se használ ilyen szempontból :)

HerbArting Natúrkozmetikum Anya bibi szakértői cikk

Ennek eredményeképpen szereztük például ezt a szépséget most szerdán:

Sebkezelés HerbArting popsikenőccsel 1. nap

Seb az első napon

Éppen állatokat néztünk egy vadasparkban, amikor a kislányom elcsúszott a murván és leért a térde.

Annak érdekében, hogy a sérülés minél gyorsabban elmúljon, amikor hazaértünk azonnal bekentük a HerbArting lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőccsel:

Sebkezelés HerbArting popsikenőccsel bekenés után

Bekentük

Hogy miért ezzel? Mert a benne lévő kamillafőzet megnyugtatja a sebet, a cink-oxid csökkenti a gyulladást és fertőtlenít, a ligetszépeolaj pedig remekül hámosít és gyorsítja a sebgyógyulást. Összességében minden együtt van benne, ami ahhoz kell, hogy egy horzsolás gyorsabban gyógyuljon és ne gyulladjon be. És nem tartalmaz káros anyagokat, amik a seben keresztül felszívódhatnának a véráramba!

Ugyanezt tudja a popsikenőcsünk a pisitől kicsípett babapopsin is. Ráadásul ott még az a hatása is érvényesül, hogy a méhviasz és a lanolin gátolja azt, hogy a pisis pelussal érintkezzen a bőr, a sheavaj és a mandulaolaj pedig intenzíven ápol.

Ennek eredményeképpen csütörtökre így nézett ki az ominózus seb (avagy didi, ahogy a kislányom éppen hívja):

Sebkezelés HerbArting popsikenőccsel 2. nap

Seb a második napon

Szép, nem? :)

 

Ezt olvastad már?

Kenni vagy nem kenni? Ez itt a kérdés :)

Mivel ápold a babád bőrét nyáron?

Mitől bűzlik a gyógyszertári popsikenőcs?

 

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk kenőcs
Az oldal tetejére