Alapos tisztítást garantálnak a kutyasamponok

A szőr- és bőrbarát kutyasamponok által létrehozott gondozott megjelenés az állat egészségének és jólétének egyik fő mutatója. Valószínűleg sokan tudják, de nem árt hangsúlyozni, hogy a háziállatokat nem szabad embereknek készült samponokkal és szappannal sem mosni, mert az ember és az állat bőrének savas egyensúlya eltérő.

Alapos tisztítást garantálnak a kutyasamponok

Az embereknek készült samponok többsége savas kémhatású. Ezek segítenek eltávolítani a szükséges zsíros védőréteget, aminek a megléte az állatok szőrzeténél elengedhetetlen. 

Mivel és milyen gyakran fürdessük a házi kedvenceinket?

A jó minőségű kutyasamponokkal és heti rendszerességgel történő fürdetés elengedhetetlen része a kedvencünk ápolásának, nemcsak a hosszú, hanem a rövid szőrű kutyák esetében is. Ugyanis a tiszta szőr jobban növekszik, nincs benne por és szennyeződés, ami miatt összekuszálódhatna és megsérülhetne. A modern világban fontos, hogy a kutyasamponok csak természetes összetevőkből álljanak és ne tartalmazzanak olyan anyagokat, amelyek károsítják a bőrt és a szőrt. Az ilyen termékekkel kezelt bunda fényessé és rugalmassá válik, megkönnyítve ezzel a fésülést és megakadályozva a szőr töredezését.

A HerbArting márkanév alatt létrehozott természetes kutyasamponok a bőr kíméletes védelmére lettek kifejlesztve, a káros környezeti hatásokkal szemben és növényi kivonatokban, illetve olajokban gazdagok. A natúr állatkozmetikumokhoz hasonlóan, nem tartalmaznak parabéneket, semleges pH-értékűek, fényt és selymességet kölcsönöznek a szőrzetnek, védik a bőrt az agresszív külső környezettől. Az ilyen kutyasamponokkal a kedvenced sem tiltakozik majd a fürdetés ellen.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutyasampon kutyasamponok
Az oldal tetejére