Ajakír – sokoldalú és megbízható megoldás a mindennapokra

A HerbArting védőkrémek nemcsak ajakír gyanánt használhatók, de bámulatos kivitelezésüknek és hatékony összetevőiknek köszönhetően az egész testet kellő védelemmel vértezik fel, miközben gyengéd ápolásban részesítenek minket. A hideg időjárás beköszöntével fontos, hogy a bőröd megfelelő védelemmel lásd el.

Ajakír – sokoldalú és megbízható megoldás a mindennapokra szakértői cikk HerbArting

Legnagyobb szervünkként a bőrünk van a leginkább kitéve a hideg időjárással járó viszontagságoknak. A hideg szél, a mínuszok bizony nemcsak az érzékeny bőrrel rendelkezőket érintik rosszul, de tulajdonképpen mindenkit. Az ajakírnak is tökéletes HerbArting védőkrém a bőröddel érintkezve szinte azonnal felszívódik, ám szupererejét egész nap érezheted. Hála az ajakír 100%-ban természetes összetevőinek, így az ápoló hatásáról ismert shea-vajnak, a gyulladáscsökkentő és regeneráló körömvirágolajnak és a nedvességmegőrző bio méhviasznak, a krém nemcsak a tűzoltásban, de a megelőzésben, illetve a szép, ápolt bőr minőségének megtartásában is jelesre vizsgázik.

Az ajakír egyik fő összetevőjeként a körömvirágolajra érdemes néhány külön szóban is kitérni, az ugyanis magasan túlszárnyalja a hagyományos bolti körömvirágolajat. A szóban forgó gyógynövényt 5 héten keresztül érleltük, hevítés nélkül, így az megtartotta minden fontos vitaminját, hatóanyagát. A kipirosodott, száraz és fájó bőrnek gyógyírt hozó készítmény a kéz- és lábápolásban is nagyszerűnek bizonyul. A krém természetesen kicsiknek is alkalmazható ajakírként. A vevői visszajelzések alapján a babád fájó, kipirosodott popsijára is nagyszerű hatással van. Legyen szó bármelyik bőrtípusról, esetleg allergiás, érzékeny bőrről, a HerbArting krémekre mindig számíthatsz.

Tartalomhoz tartozó címkék: ajakír arcápolás
Az oldal tetejére