A körömvirágos testápoló használata a valódi gondoskodás záloga

A körömvirágos testápoló a babák és mamák kedvence. Nem meglepő módon. Az újszülöttek, pólyások bőre általában extrán szenzitív. Ez a fajta érzékenység kizárólag kíméletes kozmetikumok alkalmazásával kezelhető. De mi számít bababarát alternatívának? Természetesen minden, ami természetes.

A körömvirágos testápoló használata a valódi gondoskodás záloga szakértői cikk HerbArting

A körömvirágos testápoló a természet kincseivel ékes

A természet lágy ölén minden olyan összetevő megtalálható, ami később testápoló képében borítékolhatja a maximális gondoskodást. Egyáltalán nincsen szükség semmilyen mesterséges adalékra az optimális bőrápoláshoz. Sőt, amit kevesen tudnak, hogy ezek a komponensek egyáltalán nem elengedhetetlenek, sőt, kifejezetten károsak. A tartósítószerek, a színezékek és az egyéb szintetikus komponensek egy az egyben nélkülözhetőek.

A mű aromákról nem is beszélve. Még a természetes illóolajok egy részét sem javasolt bevetni idejekorán, hiszen a babák irritációval reagálhatnak rájuk. Ám a kémcsövekben született illatanyagok teljes mértékig kerülendőek. A természetes testápoló tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket juttat a pórusokba, miközben a hidratációról is gondoskodik. Így a pihe-puha, kicsattanóan egészséges és üde végeredmény garantálható.

A körömvirágos testápoló a család aprajának-nagyjának is jó választás?

Mivel a termékben kizárólag természetes összetevők találhatóak, ezért korosztálytól függetlenül bárki teljesen nyugodtan használhatja. Semmiféle mellékhatástól vagy egyéb nem várt kellemetlenségtől nem kell tartani. Hiszen ami a babáknak tökéletes, és biztonságos, az a család többi tagjának is nagyszerű döntés.

Az oldal tetejére