A kis Zsombor, Márta és a HerbArting natúrkozmetikumok gyógyító ereje

A gyermekek és a felnőttek bőrproblémáin is segítenek a HerbArting natúrkozmetikai termékei. Ismerd meg Zsombor és Márta történetét, akik az ekcéma tüneteit győzték le.

A kis Zsombor, Márta és a HerbArting natúrkozmetikumok gyógyító ereje szakértői cikk HerbArting

A kis Zsombor, Márta és a HerbArting natúrkozmetikumok gyógyító ereje

Egy édesanyának a gyermeke a legféltettebb kincse, ezért nem is érezhet annál nagyobb fájdalmat, mikor a kicsi beteg. Én legalábbis egy picit mindig belehalok, ha a lányomnak gondjai vannak. Akkor is, ha azok nem olyan súlyosak. Itt vannak például a bőrbetegségek.

Már megmutattam neked, hogy az én Katómon hogyan tudtam segíteni (https://www.herbarting.hu/szakertoi-cikkek/a-nem-jo-szappan-tobbet-art-mint-hasznal), amikor az óvodai „egyenszappan” kikészítette a bőrét. De mit tehetsz te, ha a gyermekednek más problémája van?

Sajnos, nincs általános recept, ahogy azt a pici Zsombor és Márta betegsége is mutatja, de egyvalamit mégis javasolhatok. Ha a HerbArting natúrkozmetikumait kezditek el használni, villámgyors javulást vesztek majd észre. Miért nincs mégsem általános receptem? Mert amint látni fogod, Zsombornak és Mártának is más HerbArting termék vált be hasonló problémákra.

Zsombor és a HerbArting popsikenőcs

Zsombor anyukája sok követ megmozgatott, hogy segíteni tudjon édes kisfiának, aki súlyos ekcémás tünetektől szenvedett. Amint láthatod, az ekcéma elsősorban az arcbőrét „támadta meg”, amely az egyik legérzékenyebb testrészünk. Nem beszélve a kisbabákról, akik mindennel az arcukon és a szájukon keresztül érintkeznek. Zsombornak természetesen fájdalmai is voltak, az arcocskája borzasztóan viszketett és nem akart gyógyulni.

Zsombor ekcémás baba arc HerbArting szakértői cikk kezelés előtt

Szülei kipróbálták a HerbArting popsikenőcsöt, amely bár az elnevezéséből adódóan épp az ellenkező „oldalunkra” való, a 100 %-ig természetes összetevőinek köszönhetően arckrémként, de kézkrémként is bátran használható már újszülöttkortól kezdve.

Zsombor ekcémás baba arc HerbArting szakértői cikk kezelés után

Márta és a védőkrém

Hasonlóan ekcémás gondokkal keresett meg  Márta is. Neki a kézfeje „készült ki” teljesen a betegségtől, és persze sajnos ő sem úszta meg fájdalom, viszketés és vakaródzás nélkül.

Márta ekcémás kéz HerbArting szakértői cikk kezelés előtt

A HerbArting védőkrémet ajánlottam nekik, mert Katóm esetéből kiindulva biztosan tudtam, hogy ez lesz a leggyorsabb segítség. Szerencsére ezt Márta kézbőre is így gondolta, és rohamosan gyógyulni kezdett. Szerintem az előtte-utána képek mind Zsombor, mind Márta esetében magukért beszélnek.

Márta ekcémás kéz HerbArting szakértői cikk kezelés után

Hogy mi a HerbArting termékek titka?

A HerbArting natúrkozmetikumok valóban 100%-ig természetes anyagokból készülnek. Nem használok semmilyen olyan szert, amely egy picit is árthatna a bőrünknek, hiszen én magam és a családom is ezeket a termékeket használja (Link valamelyik videós bemutatódra). Miért is akarnék rosszat magunknak vagy bárki másnak? Nekem hatalmas öröm, hogy segíthetek az embereknek, akár a régóta elhúzódó ekcémás vagy atópiás bőrük (https://www.herbarting.hu/szakertoi-cikkek/atopia-vagy-ekcema) kezelésében, akár más problémájuk megoldásában.

Ha neked is segíthetek, kövess a Facebookon is, nézz körül a webshopomban és írj nyugodtan. Veszíteni valód biztosan nincs!

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk ekcéma
Az oldal tetejére