A babatestápoló a bőrápolás elsődleges eszköze

A babatestápoló nemcsak egy egyszerű bőrápolási termék. Az immunrendszer külső védelmi fala tulajdonképpen maga a bőr. Ahhoz, hogy a rendszer jól működjön, elengedhetetlen az optimális gondoskodás. Ami táplálást jelent.

A babatestápoló a bőrápolás elsődleges eszköze

A bio babatestápoló semmilyen káros anyagot nem tartalmaz

A táplálás akkor válhat komplexé és hiánytalanná, ha a használt termék semmiféle mesterséges, szintetikus adalékkal nem dúsított. Az állati összetevők és az aromák nem kívánatosak. Ahogy a tartósítószerek és színezékek sem. Ugyan az illatok rajongói nehezen fogadhatják el az illatmentes készítmények alkalmazását, ám a babák bőre meghálálja a gondoskodást. Az aromák ugyanis azon hozzáadott anyagok közé tartoznak, amik irritációkhoz vezethetnek. Az immunrendszer külső bástyája megakadályozza, hogy a vírusok, baktériumok és egyéb gombák bejuthassanak a szervezetbe. Ugyanakkor tudni kell, hogy a bőrön konkrét baktérium flóra él, a babával harmóniában. Ez egyébként kicsikre-nagyokra, gyermekekre-felnőttekre egyaránt érvényes. Viszont, ha ezek a baktériumok bekerülnek a legyengült szervezetbe, akkor ott komoly gubancokat is okozhatnak. Vagyis a lényeg az, hogy a bőr egészségének, hidratáltságának megőrzése kulcsfontosságú feladat. Olyan feladat, aminek a teljesítését nem lehet eléggé korán elkezdeni. Ilyen módon nemcsak a külső védelmi vonal erősíthető meg, hanem egyéb kellemetlenségek is elkerülhetőek, mint például a bőrszárazság, ami viszketéssel jár.

A babatestápoló értékét a természet kincsei adják

Az ártalmas anyagok jelenlétét nélkülöző testápolási termékek a természetesség erejével hatnak. A kíméletes, ugyanakkor eredményes bőrápolás, táplálás a természet ajándékain keresztül kockázatmentesen és tapinthatóan bársonyos végeredménnyel valósítható meg.

Tartalomhoz tartozó címkék: babaápolás babatestápoló
Az oldal tetejére