A babasampon a természet erejével tisztít

A természetes anyagokat tartalmazó babasampon az ápolás, gondoskodás legjobb, legkíméletesebb módját kínálja. A tartósító- és vegyszerektől, színezékektől és egyéb mesterséges eredetű kemikáliáktól mentes termék kizárólag olyan összetevőkkel büszkélkedik, amelyek természetes formájukban az élővilág részét képezik. A babák bőre általában kifejezetten érzékeny.

A babasampon a természet erejével tisztít szakértői cikk HerbArting

Természetes babasampon érzékeny bőrre

Olyan adalékokra is irritációval reagálhatnak, amelyekről alapesetben senki sem gondolná, hogy problémásak. Mit árthatnak például a hozzáadott illatanyagok? Igazság szerint sokat. Az illóolajok, pláne a szintetikus aromák allergiás tüneteket hozhatnak felszínre. Pólyás korban a szenzitivitás olyan állapot, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. A koszmó legyőzése éppen ezért okozhat nehézséget. Hiszen az egyes babasampon típusok csípnek, azaz a használatukkal kellemetlen érzések garmada jár együtt. Ezeket bizony, érthető módon nem tolerálják jól az újszülöttek és a szülők sem. Ám létezik hatékony, eredményesen alkalmazható, mégis 100%-ban természetes kiút.

A természet kincsei ugyanis erre a problémára is kínálnak olyan hatóanyagokat, amik mindenféle kényelmetlen mellékhatás nélkül messzire száműzik a koszmó rémét. A kemikáliák hiánya garantálja, hogy a hajmosó víz nem csípi a baba szemét, és nem szárítja ki a a fejbőrét, ezzel még nagyobb diszkomfort érzetet teremtve. A haj puha, csomómentes, fényes marad a baba és a mama legnagyobb örömére. A babasampon idősebb korban is használható, hiszen a benne található komponensek életkortól függetlenül a kicsattanóan egészséges haj, fejbőr és az idegeskedéstől mentes hajmosás támogatója.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba sampon babasampon
Az oldal tetejére