A babakrémek magukban rejthetik a természetességet

A babakrémek arra hivatottak, hogy kíméletesen, ugyanakkor eredményesen ápolják a kicsik bőrét. Ami gyakorlatilag kezdetektől fogva prioritást élvez, és nagyon nem mellékes, hogy milyen készítmények kerülnek a figyelmed, érdeklődésed célkeresztjébe.

A babakrémek magukban rejthetik a természetességet

A megfelelő babakrémek mesterséges anyagoktól mentesek

Nincs kivétel. Nincsen, “de”, meg “csak”. A szintetikus összetevők soha, semmilyen esetben sem kívánatosak, ha a gyermekek bőrápolásáról van szó. Mondjuk a felnőttek esetében is ez a helyzet. Miért kellene mesterséges adalékokkal számolni, ha egyszer a természetben minden kincs adott a sikerhez? Vitaminok, ásványi anyagok, olajos textúrát biztosító vajak stb. Minden lényeges komponens elérhető a természet lágy ölén.

A tartósító- és vegyszerek, a színezékek és egyéb kemikáliák, ideértve az illatanyagokat is, teljesen feleslegesek. Ám, ami a feleslegességükön kívül a legnagyobb gond velük, hogy károsak is egyben. Nem egyszer komoly irritációkat generálhatnak, hiszen a babák bőre extra érzékeny. Különösen kezdetben, és a szenzitivitás később is megmaradhat. A kíméletes bőrápolás kiegyensúlyozott bőrflórát teremt, és egy az egyben elősegíti az immunrendszer külső védelmi vonalának megerősödését. Mindenféle kellemetlen mellékhatás vagy allergiás reakció nélkül.

A babakrémek a család kedvenceivé válhatnak?

Abszolút, és nemcsak abban az értelemben, hogy a babák öröme a család többi tagjának is garantálja a boldogságát. A készítményeket kicsik és nagyok (a felnőtteket is beleértve természetesen) egyaránt maximális eredményességgel, hatékonysággal használhatják a kényeztető ápolás jegyében.

Tartalomhoz tartozó címkék: babakrém babakrémek
Az oldal tetejére