HerbArting 8. Születésnap - Ünnepelj velünk

HerbArting 8. születésnap

Hihetetlen, de már 8 éve vannak piacon a HerbArting-termékek. Ez alatt az idő alatt rengeteg baba bőrproblémáin tudtunk segíteni, sok kutyus szőrét és mancsát óvtuk meg és sok anyuka életét tettük könnyebbé a termékeinkkel. Szeretnénk megköszönni Nektek, hogy az elmúlt 8 évben ilyen hűségesen velünk vagytok, ezért ebben a hónapban rengeteg ajándékkal és meglepetéssel készültünk Nektek.

Ünnepelj velünk :)


Természetesen ez a születésnapi hét sem telhet el meglepetés nélkül - nézd meg legújabb termékeimet!

ÚJDONSÁG - termékek tinédzsereknek a HerbArting kínálatában. 2 alumíniummentes, biztonságos, de hatékony dezodort hoztam Nektek, hogy a kezdetektől finom, illatos, de egészséges gyermeket varázsolhass.

HerbArting Natúrkozmetikumok Tinédzsereknek

Ezen a héten bevezető áron, 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg új termékeimet. Nézd meg itt a királylányoknak és itt a kiskirályoknak készült verziót.


Ahogy ígértem, a 8. szülinapunkra rengeteg meglepetéssel készülünk: most nem is egy, hanem rögtön három szuper ajándékcsomagot hoztam Neked.

Ezeket az óriási, összesen 22 (!) termékből álló csomagokat kifejezetten a vásárlóim számára állítottam össze, akik április hónapban a herbarting.hu-ról rendelnek.

Ha szeretnéd megszerezni az ajándékcsomagot, akkor a következő a teendőd:

1) rendelj április hónapban legalább 1x a herbarting.hu oldalról

2) válaszd ki, hogy a 3 óriási ajándékcsomag közül melyiket szeretnéd megnyerni

3) kommenteld a rendelésed számát a kiválasztott ajándékcsomag fotója alá

És akkor mutatom is a 3 ajándékcsomagot, amelyekre különösen büszke vagyok, hiszen csupa-csupa hazai kisvállalkozó válogatott termékeit tartalmazzák.

A 3 ajándékcsomagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illőt: egy babás, egy anyukás és egy gyerekes verzió közül választhattok.

A csomagokra kattintva részletesebben megismerheted a benne lévő ajándékokat és a kép alatt tudod kommentben jelezni, hogy melyiket szeretnéd megnyerni.

FONTOS, egy rendelésszámmal csak egy ajándékcsomagra tudsz pályázni, de természetesen ha 2x vagy esetleg 3x is vásárolsz tőlünk április folyamán, akkor akár mindegyiket megszerezheted! :)

kényeztető babás ajándékcsomag
Kényeztető
BABÁS

csomag
Önszeretgetős anyukás ajándékcsomag
Önszeretgetős
ANYUKÁS
csomag
Szeretgető kutyás ajándékcsomag
Szeretgető
GYEREKES
csomag

Természetesen ez a születésnapi hét sem telhet el meglepetés nélkül, április 14 éjfélig a következő kedvezményekkel szeretnénk Nektek kedveskedni:

Ebben a nagy melegben már más termékekre van szükségetek a bőrápolásban, ehhez hoztam most Nektek egy meglepetést: most minden nyári termékünket 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg a "nyari15" kuponkóddal!

Nyári termékek akciója HerbArting Natúrkozmetikum

Az akcióban az alábbi kozmetikumok vesznek részt: naptej (mindkét kiszerelés), krémdezodor, kímélő sampon, hajbalzsam, algás krémtusfürdő, málnás krémtusfürdő, regeneráló krémpakolás, regeneráló szérum, vitalizáló szérum, vitalizáló krémpakolás, borotválkozás utáni balzsam, zöldteás szérum, zöldteás arckrém.


 

Itt is van az első meglepetésünk:

6 év után kávés termékeink elköszönnek, így a készleten lévő termékeket 15% kedvezménnyel veheted még meg ezen a héten.

HerbArting natúrkozetikum kávés termékek elköszönnek
 
De ne aggódj, hamarosan újdonságok érkeznek majd helyettük :)
 

Figyeld oldalainkat, mert hamarosan további meglepetések jönnek majd :)
Az oldal tetejére